VLOGGAR

HÄR KOMMER EN NY VLOGG

Hej mina underbara vänner! 

Åh, eftersom jag ligger lite efter i mitt schema så skulle denna vlogg upp mycket tidigare i veckan men som sagt – mycket kom emellan. Så ni får kika på hur jag spenderade förra helgen helt enkelt. Ni får hänga med under två dagar och jag hoppas ni tycker om den. Jag ska käka lunch och sedan ska vi gå och rösta, ni har väl röstat va?! Jag kommer inte hålla någon influencer-propaganda men det är otroligt viktigt att rösta. Sedan ska jag och A sitta vid köksbordet halva dagen och ha bröllops-konferans tänkte vi. Jag ska fortsätta styra om mitt schema och tagga inför en ny vecka. Ha en underbar söndag ❤️

PS:
Blusen finner ni HÄR (klick)
Byxorna finner ni HÄR (klick)

Kommentarer

 1. Matilda

  Hej Linn,

  Nu är jag inte Elin – men är också frisör och tänkte att jag kan ge dig min åsikt!

  Jag brukar ibland lämna hår baktill ifall kunden önskar ett ”naturligt” slingresultat. Om du tänker på hur solen ljusar upp håret så kommer inte solen åt i underhåret och därför är man oftast lite mörkare där.
  Förstår dock att det inte ser bra ut ifall det är en väldig nyansskillnad.
  Jag skulle definitivt kontakta frisören igen och be henne lägga ett par folier bak också. Man vill hellre göra om ett jobb som kunden inte är nöjd med än att förlora kunden! 🙂

  Kram Matilda

 2. Linn

  Hej Elin! Jag hoppas veeeeeeerkligen du ser och har tid att svara på min kommentar!
  Jag läser alltid din blogg och det känns naturligt att vända mig till dig i detta! 🙂

  Jo, jag har varit hos frisören under dagen för att slinga min alldeles för långa utväxt, och klippa håret,. Jag gick till en ny frisör.
  När hon lagt i folieslingorna och låter mig sitta med dem, märker jag att huvudet känns så, lätt liksom… Jag har tjockt, långt hår och det brukar bli så tungt med alla slingor och folien i håret. Jag känner efter i håret med handen, och märker att hon helt har lämnat den undre halvan av håret, från toppen och öronen och neråt. Den övre halvan har slingor, men alltså inte underhåret eller ens undre mittenhåret.
  Jag reagerar självklart på detta, men tänker att hon kanske ska slinga där sedan, eller jämna ut det på annat sätt… Jag vet inte, det kändes inte bra men ville ändå låta henne avsluta jobbet. Jag betalar för mig och går hem, och håret ser inte alls genomarbetat ut, då jag sätter upp håret lägger sig en mörk ”tunga” från nackhåret och sträcker sig upp hela vägen till hästsvansen. Jag förstår inte hur eller varför hon struntat i att behandla undre halvan av håret. Nog för att jag har rätt mycket hår, men det känns ju jätteviktigt att hela håret blir slingat och att utväxten försvinner även i underhåret, speciellt eftersom att man, eller iallafall jag, är allra mörkast där…

  Är detta något som du känner igen, har hört någon varit med om?
  Bör jag kontakta frisören och be henne fixa den undre halvan av håret också?

  Så otroligt tacksam för svar, jag känner mig så förvirrad just nu, vet bara att jag har ett överhår som är behandlat och utan utväxt, men drar man undan det gömmer sig en mörk utväxt och obehandlat hår….
  Tusen tack för svar!!!! /Linn

 3. Linda

  Hej. Jag färgade håret med mood platina. Och blev för ljust för min smak o tog loreal Paris honney guldblond. Längderna blev gröna. Hur får jag bort det? Har ej råd att gå till frisören och vill ej bleka det igen. Fungerar cleringfy schampo? Testet ketchup förr o då har det ej fungerat.
  Tacksam för snabbt svar ❤️

 4. Karin

  Hej! Jag har en hårfråga! Har skandinaviskt hår men lite frisiskt och lockigt. Har alltid haft fantastiskt volym i hårbotten av mig själv, men nu börjar jag äntligen få riktigt långt hår och då har volymen upptill avtagit. Mitt hår orkar inte heller locka till sig ordentligt längre, men det sörjer jag inte för får ganska fint beach-hair helt naturligt. Men nu till min fråga! Mitt hår är nästan helt jämlångt förutom lite av överhåret och där fram vid benan som är lite kortare, och överhåret frissar till sig ganska ordentligt. Ska gå och klippa mig nu hos för mig en ny frisör. Kan jag få håret inklippt på något sätt så att jag får volym upptill utan att håret frissar till sig på sidorna, eller får jag helt enkelt förvänta mig att jämt hålla på med värmestyling nu? Förlåt för boken! Du är toppen. Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"