Bröllopet

DOM ULTIMATA BRÖLLOPSSKORNA

Hej mina älsklingar!

Jag hoppas ni mår bra i regnet, det gör i alla fall jag. Jag yrar mest runt och fixar småsaker inför bröllopet och idag stod skor, smycken och testa min bröllopsklänning som ÄR KLAR!!!! När det kommer till styling, kläder, småsaker med mera så litar har 100% på min kära vän och stylist Ariane som jobbar dels på Valerie men som också jobbar som Personal Shopper inne i Mood Gallerian. Om ni har svårt att finna kläder som passar ens kropp (som mig), behöver hjälp inför ett speciellt tillfälle eller bara uppdatera garderoben med personlig hjälp kan ni boka ett möte med Ariane HÄR (klick).

Ariane stylar alla mina tärnor, en del av gästerna och bestämmer helt vad jag ska ha på mig. Jag kommer ha tre ombyten, bröllopsklänningen, blåsan jag ska ha på festen och en brunch-klänning dagen efter. Alla är från Valerie och som sagt, idag var det dags att välja skor och smycken.

Jag är INGEN skomänniska, jag älskar väskor istället. Nu kommer ni slå er i taket varför jag i herransfriden jag köpt ett par svindyra skor – när man inte är en skomänniska. Ni har rätt, det svider kan jag lova. Men allt som har med bröllopet att göra är en minnessak för mig, jag vill ha ett par riktigt fina skor på den stora dagen. Jag vill ha ett par bekväma skor med bra kvalité. Jag vill kunna använda allt efteråt också, dessa skor kan jag rocka till ett par jeans som till en snygg klänning. Jag och Ariane har letat så länge efter dom perfekta skorna, sedan av en slump fann jag dessa skönheter från Jimmy Choo på nätet.

Dom är ombre-färgade, eller går från blå till silver. Hela bröllopet går i blått och silver plus att jag har köpt en väska som också är silver. Den ska jag ha på kvällen, kommer bli bra. Jag skäms lite att jag köpt ett par onödigt dyra skor men jag kommer ta med mig dessa i graven och jag har i alla fall hört att man måste ha ett par dyrgripar i garderoben.

Jag testade med ett par strumpor till för att jag hade gammal spraytan som jag inte ville skulle färga av sig, finns alltid en risk. Dom är 5,5 cm i klack vilket är perfekt för en kvinna som redan är 175 cm lång samt var dom riktigt bekväma. Jag vill så gärna visa er klänningen men ni får vänta tills den stora dagen. Jag fick på mig den – både jag och Ariane började gråta och FAN vad fin jag kände mig i den. Första gången den är helt klar, alltså WOW. Nu börjar jag bli nervös och lite virrig, kan inte riktigt fokusera på jobb men det hör ju till. Ikväll ska vi på möte med DJ:n, PEPP ❤️

 

Kommentarer

  1. Emma

    Hej elin
    Har du sett maria nila konmit me tre nya nyanser på färgbomber? Två är ja väldigt nyfikna på som heter peach o lavendel, de verkar så fina, 💕 men hade så gärna sett dom i action.
    Lycka till me bröllopet o trevlig dag till dig

  2. Annika

    5,5 i klack är en bra höjd även för mig som har ont av en Hallux valgus. Det fungerar, några timmar i alla fall. Jättesnygga!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"