Business

en morgon hos Efva Attling

Hej fina ni! 

Hur ligger luggen? Min morgon började på bästa tänkbara sätt. Ni vet att jag har ett samarbete med Efva Attling under 2018 som jag är enormt glad och stolt över. Som ni kanske vet så är min förlovningsring från Efva Attling och jag älskar ALLT i den där butiken. Det finns allt från det lyxigaste till vackra vardagssmycken och det känns som alla smycken har en mening. Så denna morgon handlade mest om att bara kika in i butiken, träffa Efva och prata om den nya kollektionen ”Don’t Judge” som jag tycker är riktigt cool.

Här ser ni en del av nyheterna för höst och vinter. Ser ni det enormt coola halsbandet i mitten, när Efva satte det kring halsen glimrade hela butiken till. Jag har valt ut en del ur kollektionen som jag ska visa er senare denna månad.

Byxor HÄR (klick) – Kofta Max Mara – Skor Nike HÄR (klick)

Alltså denna kvinna, WOW. Först, hur snygg är inte hon? Sen den kreativa ådra som finns inuti henne är mäktig. Sedan att få bära hennes designade ring på vänster handen och prata om mitt bröllop är ett riktigt moment alltså.

Jag är lite sur att jag inte satte mig där och tog en bild. Hade en kund direkt efter frukosten så behövde knata iväg snabbt.

Finaste gänget: Danijela, Joanna, Efva och jag ❤️

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"