Beautyhudvård

Dags att besöka Madde + vilka injektioner gör jag?

I samarbete med Aleris Plastikkirurgi

Hej bästa ni! 

Hoppas ni mår bra. Jag är lite ”trippande” på tå just nu, jag känner mig som ett nervöst vrak som yrar runt och fixar det sista inför bröllopet. Min dag började med att vi hade ett sista möte med vår bröllopskordinator. Min lillasyster kom hit från Gävle igår så vill umgås med henne så mycket jag kan. Jag ska även fixa hennes hår imorgon. Sedan åkte jag in till Östermalm för att lämna in min förlovningsring, dubbelkolla min vigselring och A’s ring som ska hämtas på fredag. Efter det, mitt uppe i allt tog jag min sista kund för veckan. Efter det yrade jag och min syster på stan för att inhandla det sista i skönhetsväg.

Nu sitter jag utslagen i soffan och ska avsluta dagen med en dokumentär. Men som många såg på min Story var jag hos Madde på Aleris Plastikkirurgi och bättrade på min botox, fillers och kollade igenom huden. Ni var så många som frågade mig vad jag gör för något och jag skriver om det titt som tätt men vi kan köra en genomgång till.

Jag älskar dessa byxor, jag har levt i dom sedan min senaste vlogg. Ni finner dom HÄR (klick) *adlink

(en gammal fråga som jag återanvänder & svaret)

Hej Elin!
Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om injektionsbehandlingar/skönhetsbehandlingar – vad du har gjort, är nöjd med, vad man ska tänka på inför ett besök, för och nackdelar med det osv. Skulle vilja få lite tips från någon som kan det här. Kram

Svar: Hej du!

Ja men absolut. Jag har skrivit om detta många gånger förr men vi kör igen. Jag lägger botox två-tre gånger per år hos Madeleine Mossvik på Aleris Plastikkirurgi gruppen. Jag har gått hos henne i flera år och jag är väldigt noga med att botoxen görs utav en person med lång erfarenhet, är leg sjuksköterska och även en person som jag klickar med. Det är ändå ansiktet man förändrar i, det måste vara perfekt. Jag lägger botox i pannan, bekymmerssynkan, skratt-kråkorna samt rynkan mellan näsan/ögonen.

Madde lägger även fillers i mina kindben och vid sidan av hakan då jag har en skåra där som jag stör mig på. Jag gör botox för att förebygga och för att på något vis får min hy en extra lyster. Det finns ingenting som säger att botox gör att huden får extra glow, men jag känner alltid det. Eftersom jag inte kan använda dom musklerna som gör att huden rynkar sig så tar det betydligt längre tid för mig att skapa en rynka om jag börjar tidigare med botox. Har man redan fått en djup rynka så måste man fylla den med fillers, där vill jag inte hamna. Det är det vi ser på våra kändisar, att ansiktet ser svullet och utfyllt ut – dom fyller ut alla rynkor med fillers.

Tidigare har jag gjort mina läppar 2-3 gånger per år hos Neha och hon använder Stylage på mig. Jag fyller 1ml per gång och det har tagit mig flera år att få mina läppar att se ut som dom gör idag. Jag hade verkligen noll läppar innan så för att få snygga läppar måste man ta tålamod. Men NU har jag inte gjort mina läppar på 1,5 år – dom håller så enormt bra. Jag trodde jag skulle behöva bättra på dom inför bröllopet men nej, jag är helnöjd.

Jag går till Elita på Skin Agency för Infusion, kemiska peelingar, lash lift och dermapen. Annars gör jag inte så mycket mer med ansiktet, jag har den fördelen att ha bra hy. Jag har skrivit ett gammalt inlägg om vilken hudvård jag använder, HÄR (klick) – jag använder exakt samma även nu.

Såhär ser det ut!

Sedan måste jag visa två bilder som jag skådade hos Madde. Förr, förra gånger jag var hos Madde testade jag att lägga botox i käk-muskeln (jawline slimming) heter behandlingen. Dels för att jag är tuggummi-drottningen samt för att musklerna ska lägga sig ner för ett mindre kantigt ansikte som jag har. Det blev en stor skillnad på mig men denna tjej (ovan) syns det verkligen SÅ mycket på. Jag blev helt chockad, Madde är helt fantastisk. A går även till henne för att han har problem med spänningshuvudvärk. Tänk, Madde har varit med mig i flera, flera år. Älskar att gå till henne ❤️ + blir man flawless

Kommentarer

 1. nouw.com/mandysvard

  Men snälla, jättemånga har frågat Elin och hon svarade, det står ingenstans att hon uppmuntrar till att göra varken botox eller fillers. Blir så trött!

  Elin du är supervacker och jag är så glad att du tipsade om Madeleine, jag var hos henne senast imorse och är supernöjd. 🙂

 2. Lisa

  Hvor står det at Elin anbefaler unge jenter å fikse på utseendet? La nå Elin fikse på utseendet uten å angripe henne med ondskapsfulle og stygge kommentarer om hvordan hun ser ut! Det er lavmåls og direkte sårende! Mobbing heter det! Og det er faktisk ikke lov. Nei, Elin skal få ta så mye fillers og injeksjoner som hun vil uten å bli dømt for det! Kjenner jeg blir direkte provosert!
  Klem til deg Elin, og til lykke med den store dagen som er like om hjørnet. Gleder meg til å se deg stråle som brud!

 3. Lisa

  La nå Elin få fikse på hva hun vil uten å bli stygge. Hvor står det at unge jenter rådes til å fikse på utseendet? Og å skrive nedlatende om hvordan hun ser ut, er ondskapsfullt og rett og slett stygt! Hun er ikke fritt vilt fordi om hun velger å ta fillers og botox!!!

 4. Monika

  Nej inte alls men genom detta inägg gör du inte bara reklam för kliniken du går till, utan också att en smart, söt och företagsam kvinna som du inte tycker att det är bra att ha rynkor som är en naturlig åkomma ju äldre vi blir. Jag trycker inte ner eller menar att vara elak…detta är ju vad JAG tycker och har inte jag rätt att visa min åsikt lika mycket som din? Att dessutom jämföra detta med träning är inte riktigt rätt….träning mår ju alla bra av. Nu avslutar jag detta genom att säga att föräldrar försöker uppfostra sina barn att våga vara sig själva och inte falla för trycket att bli fixerade vid ingrepp som gör dem vackrare men det är lätt. Du kommer också kämpa mot detta hets en dag när du blir förälder. Tänker inte fortsätta tjafsa om detta utan bara påvisa att vi tänker väldigt olika och så ser ju världen faktiskt ut.

 5. Monika

  Det är faktiskt så att som bloggare vet du att många unga tjejer ser upp till dig och vill leva ditt liv där en väldigt fin yta visas upp. Tänk bara på det när du skriver OCH uppmanar vikten av att börja tidigt med botox för att slippa få rynkor, tyvärr Elin, det är ju faktiskt det du gör men på ett ”fint” sätt. Jag tycker verkligen att folk får göra vad de vill men med detta inlägget du gjort hoppas jag också att du är öppen för kritik. Tycker du är en fantastisk frisör men det är synd att du måste göra såna här inlägg och ge reklam för sånt som jag önskar att mina barn nånsin kommer känna att de behöver fylla sina ansikten med. Ha det gott

  1. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   Okej, men då ska jag kritisera alla träningsbloggar som uppmanar unga människor till att träna för att få en smal midja och fyllig rumpa. Då ska jag kritisera den mat dom visar upp på bloggar för att gå ner i vikt, det uppmanar unga människor till att banta. Jag ska också kritisera bloggare för att göra ansiktsbehandlingar, unga människor kanske uppmanas att inte tycka om sitt ansikte. Ska jag också kritisera bloggare som köper dyra väskor, skor resor ect – det bidrar till att unga människor mår dåligt?! Ska jag också kritiseras för att visa alla hårfärger jag gör för att unga människor kanske känner att deras naturliga hår inte duger?! Ska jag fortsätta?!

   Jag har inget emot kritik, verkligen inte – med detta är inte kritik. Jag kan inte ta ansvar för alla människor genom min blogg. För mig är det viktigt att visa att jag är stark, ärlig och vikten att visa att man ska stå upp för sig själv. Att stå emot personer som dig, som tar sig rätten att försöka trycka ner mig och mina val. Jag vill inte ha den rynkan mitt i pannan, det är ett val JAG tar – so what? Jag tar för givet att föräldrar uppfostrar sina barn att våga välja själv, stå upp för sina val och tänka några gånger extra innan man agerar på någonting. För mig är ditt tankesätt betydligt värre än att jag lägger några stick två gånger per år ansiktet, det skadar våra unga människor betydligt mer!

 6. Sofia

  Jag har funderat på att göra ”bekymmersrynkan” så jag alltid har den väldigt fult tycker jag men jag vågar helt enkelt inte, är så rädd stt det ska bli fel så jag får helt enkelt stå ut med min fula rynka! Kramar

 7. Klara

  Ann, det känns väldigt märkligt att du finner dig rätten att ge ”kritik” om någon annans ansikte som inte bett om det, endast för att hävda dig. Det är inte kritik, det är mobbning.

 8. Kristin

  Pardon my French, men fan vad folk är skitnödiga. Keyboard warriors.
  Bara för att man fixar lite med sig själv utseendemässigt behöver väl inte det betyda att man är olycklig, eller uppmuntrar andra till sådana procedurer? Folk frågar, Elin svarar. Elin är en av de få ärliga bloggare känner jag.
  Jag är inte sugen på att göra fillers eller liknande men jag tar inte illa vid mig. Snarare intressant att läsa. Du är jätte vacker Elin, så skit i häxorna. 🙂

  1. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   PRECIS, jag försöker vara så rak och ärlig som jag kan men ändå ska det bli så mycket skit. Vi krigar om att få vara som vi är, man ska få göra som man vill och känna sig fin utifrån sig själv – men då är inte det okej?! Allt är så dubbelmoral i mina öron 🙁 Tusen tack för din pepp. KRAMAR

 9. Annika

  Jag ser inte skillnaden på bilden längst ner, vad ska jag leta efter?

  Jag skulle vilja göra min bekymmersrynka, men är lite rädd för botox trots allt. Vill inte vakna en dag och se ut om galningarna i Hollywood som inte hade vett att sluta spruta in.
  Ankläppar klarar jag inte av och många verkar inte inse när det har blivit för mycket. Tur att man gör som man vill 🙂

 10. Felicia

  Ann, ja du verkar behöva glasögon….
  Du tar din tid att kommentera på Elins blogg och skriver en nedtryckande kommentar… Elin är hur vacker som helst och hon är 10 gånger vackrare än dig Ann. Elin är vacker, framgångsrik och en otroligt fin människa. Inte konstigt folk är avundsjuka:)
  Elin bry dig inte om dessa människor, du är så mycket bättre än dom <3

 11. Ann

  Felicia: vad är det som är vackert med läppar och ett ansikte som ser svullet ut?Varför måste kritik ges för man är avundsjuk?Avundsjuk pä vad undrar jag 😉 Oh ja jag är sååå fattig-not!Skaffa dig ett liv själv kära du.

  1. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   Men då undrar jag, jag har bett om att du ska ge mig kritik för hur jag ser ut? Vad får du ut av att ge mig kritik för mitt utseende? Jag kan inte förstå hur man kan sitta bakom en skärm, kommentera hur JAG ser ut och kalla det för kritik? Kommer aldrig förstå eller acceptera att andra ska ta sig rätten att säga hur ”man ska se ut” Hur mycket jag än skriver mening efter mening till dig så tycker jag detta är riktigt skrämmande. Låt alla få leva, må och vara som dom vill och sluta att ”kritisera” eller påpeka det.

 12. Felicia

  Ann du är tragisk !
  Du är så himla avundsjuk, säkert fattig, säkert missnöjd med dig själv och ditt destruktiva liv. Därav har du tid att skriva elaka kommentarer som trycker ner andra. Usch för sådana vidriga människor som dig !!!
  Elin du är så otroligt vacker!

 13. Ann

  Tycker det är rätt tragiskt att du inte ens är 30 år och har gjort så mycket med ditt ansikte. Man känner inte igen dig mot hur du såg ut som ”normal”. Synd att du förstört ditt fina ansikte.

 14. Linn

  Intressant och få höra vad du gör, och andra kan mest skita i vad du väljer att göra. Förstår inte varför de ska vara så tabu bara för att man bryr om sitt yttre. Sålänge man själv mår bra och att de faktiskt finns saker man kan göra för att själv må bättre. Att andra är lyckliga utan, men bra då. ☺️ Alla gör de dom mår bra av. ☺️
  Du e snygg, andra är avundsjuka.
  Vi lever i 2018. Kan folk släppa att de skulle vara något negativt och hetsigt och uppmuntran? Sålänge man gör de för sin egen skull! 👌🏻

 15. Ewa

  Monika !
  Du verkar inte vara så lycklig med din härskarteknik. Usch för såna bittra människor som dig.
  Elin man har alla ett fritt val och du är en inspiration 🙂 kram

 16. Monika

  Så du menar att du rekommenderar unga tjejer att börja med botox så tidigt som möjligt för att slippa få rynkor??
  Jag är 43 år gammal och har aldrig och tänker aldrig använda mig av botox. Detta är en principsak för mig, att acceptera åldrandet som faktiskt inte behöver vara så hemskt.
  Jag har 2 barn och en man som älskar mg, behöver inte sånt skit men sen har jag varken instagram eller facebook så jag slipper känna stressen av att en rynka ska synas på foto.

  En dag kommer du bli lycklig Elin….och fatta vad jag menar med denna kommentaren.
  Lycka till med livet!

  /Monika

  1. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   Hej Monika!
   Jag uppmuntrar verkligen inte någon. Detta är min kropp, mitt fria val i livet och jag tycket hetsen till att andra ska kommentera vilka val vi gör är vidrig. Jag är superglad att du är lycklig och hur du väljer dina val men jag måste få välja mina – utan din uppläxning. Alla är olika och jag hymlar inte om någonting, jag står för vad jag väljer och alla ska ha rätten till att välja sina egna utan att bli påhoppad av personer som dig! Må gott och jag hoppas att du inte försöker sätta dig på andra personer 🙁 Kram Elin

 17. Anna Maria

  Annars gjør jeg ikke så mycket mer med ansiktet…

  Hahaha… Det der er vel langt over hva de aller,aller fleste jenter gjør med ansiktet sitt så den formuleringen burde du nok revurdere!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"