HairHårförlängning och löshår

WEDDING PREP – före/efter

Hej mina fina!

NU har jag staplat iväg från salongen för sista gången, nu är alla klara. Jag hade mina fina vänner Johanna och Emelie hela dagen och jag lockade till min lillasysters hår snabbt innan hon skulle åka hem till Gävle igen. Som jag sa igår så blev det lite problem med beställningen men nu är allt hår inne och hon är redo för Italien. Jag har suttit och kollat på Petras hashtaggar hela dagen för att se allt från hennes bröllop. Tjejerna på Hairtalk gör deras hår i Frankrike och nästa vecka kommer dom till Italien för att göra mitt bröllop, dom är helt underbara alltså.

Som ni ser på före-bilden så har min syster haft keratin-pluppar (not by me) och inte tagit hand om håret som ni kanske ser. Jag började klämma bort det gamla håret, försökte få ur alla tovor så gott det gick. Jag fick klippa av vissa tovor för det gick inte, smärtsamt det där. Jag färgade hennes botten och la en ny brun/svart ton på längderna. Jag klippte igenom hela håret och sedan skulle fem paket Hairtalk i.

Älskade bebis Molly sov från hon kom tills vi åkte hem. Förstår inte hur man kan vara så chill, älskade unge!

Alltså, älskade syster. Jag är så glad att jag fick göra henne så fin, det behövde hon verkligen. Småbarnslivet är inte alltid enkelt och det minsta jag kunde göra var att fixa hennes hår inför mitt bröllop. Hon är en av min tärnor och fasen vad glad jag är för det, att få ha min syster bredvid mig – blir rörd bara av att skriva det. Jag satte i 5 paket Hairtalk i färgen 2. Tre paket var längd 55 och två paket 45 cm. ÄLSKAR ❤️

 

Kommentarer

  1. J

    Gud så fint du fixade din systers hår! 😍 har själv precis gått från vitt slitet hår till nästan svart och trivs så bra! Kan du ge tips för att hålla ett mörkt hår glansigt? Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"