BröllopetWedding & Love

just nu…

God kväller mina underbara! 

Jag brukar inte skriva detta men jag må vara den sämsta bloggaren just nu. Jag hinner inte ens sätta mig vid datorn för vi yrar runt som två höns och inhandlar saker till bröllopet och resan. Jag vet att bloggen innehåller 99% av bröllopssnack men det är den största dagen i mitt liv, hoppas ni klarar det ett litet tag till. I och med att vi gifter oss utomlands måste vi få med alla saker, hur vi ska få med alla saker och packningen är den viktigaste av dom alla. Som jag sa innan körde min sista dag på salongen i fredags och avsluta med att färga Emelie’s hår och satte i hennes Hairtalk. Hur fint blev det inte?

LÖRDAG:

Igår sov vi ut till 12.00 tror jag det blev innan vi knatade upp. Urladdningen som skedde i fredagskväll var inte att leka med så vi behövde sova ut. Sedan åkte vi till MOS för att inhandla småsaker som ska med, fick sitta 1,5h i parkeringsgaraget för det var KAOS med bilar. Vi satt hela kvällen med att få ihop vår fest-lista med låtar som vi ska ge till vår DJ. Han har koll på läget såklart men vi ville få in massor med låtar som vi tycker om så får han blanda ihop det.

SÖNDAG (idag): 

Gick vi upp tidigt för att åka och sola. Jag har fått sola solarium hela veckan för att jag inte vill BUS:a mig inför bröllopet. Min brutalt fina klänning vill jag inte förstöra med BUS fläckar och risken att se fläckig och lortig ut tar jag inte. Jag har inte solat solarium på 4-5 år så det känns kanske inte så bra men jag hade inget val. Sedan åkte vi iväg för att ragga en Steamer som vi måste packa ner och ta med oss till Italien. Jag litar inte helt på hotellets steamer så för att vara på den säkra sidan får vi släpa med en egen. Vi bunkrade upp hundmat och liknande för att packa hundarnas väska för att lämna dom imorgon. Vi åkte in till salongen för att jag skulle klippa A och slutligen hämtade vi våra ringar hos juveleraren.

Nu har vi hämtat upp alla resväskor och ska börja packa, stryka och förbereda all packning. Jag har även fotat och förberett samarbeten som ska upp medans jag är borta. Imorgon ska jag på pedikyr, fixa naglarna och hämta alla mina klänningar hos Valerie. Jag måste inhandla småsaker inne i stan men det tar jag sist, puuuuhhh. Tidigt som attan på tisdagsmorgonen flyger vi till Italien och hoppas för guds skull att allt är med.

Ni fattar, jag går på högvarv just nu och så fort vi checkar in på hotellet i Italien ska jag börja njuta till fullo. Känslan att alla gäster kommer ner på onsdag och att jag ska få säga JA till min stora kärlek är obeskrivlig. Vi har kämpat som djur detta år för att kunna ha det bröllop vi vill ha, lagt allt vi har för att alla gäster ska älska att fira denna stora dag tillsammans med oss. Denna dag blir det största jag får gå igenom och jag tänker släppa allt och njuta ❤️

Kommentarer

 1. Rebecca

  Hej Elin,
  jag ska erkänna att jag också reagerade på att ”inte ha ngt val” ang. sola i solarium. Jag har aldrig solat solarium i hela mitt liv och hoppade faktiskt även fuskbränna när jag gifte mig. Gick alldeles utmärkt. 🙂 Men skitsamma. Vi är alla olika, så klart. Ha en helt fantastisk bröllopstid nu!!! 😀 Jobbigt att stressa sådär före, men njut och ta in nu! Som jag insåg på min bröllopsdag: Kom ihåg att ni blir gifta även om något är glömt eller ngn snubblar på vägen in eller säger lite fel t.ex. Njut bara! 🙂 Det är ett fantastiskt tillfälle i livet! 😀
  Kram på dig!

  1. Elin Johansson

   Äsch, jag ville få lite färg på min bleka kropp när jag både är blond och ska bäta vitt 🙂 Men alla är olika, som tur är. Tusen tack, verkligen! Massor med kramar ❤️

 2. Alva

  Hej fina Elin!!! Skulle blir SÅ glad om du ville svara på min fråga, kan jag använda fudge silverschampoo i håret när jag har hairtalk?

 3. Ellie

  Fast ett annat väl än att bli ”tvungen” att sola solarium hade du väl ändå. Vad är det för fel på din naturliga färg? Oavsett så önskar jag dig en riktigt härlig dag!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"