BröllopetWedding & Love

DÅ ÄR VI PÅ VÄG!

Men god morgon!

Hur mår ni idag? Jag är ett nervvrak som ska hoppa fallskärmshoppning just nu. Stressade så mycket hela dagen igår med naglar, fötter, hämta klänningar, lämna hundar och fixa alla småsaker. Men allt gick bra, vi avslutade kvällen mer att öppna en champangeflaska och skåla in bröllosveckan. Vi sitter nu på Arlanda och har checkat in tre gigantiska väskor, rullar runt på tre handbaggage och klänningar/kostymer på axeln. Jag ber till flyggudarna att allt är med. Vi kan inte göra mer nu och oavsett vad så kommer vi gifta oss, saker kommer gå fel och det kanske regnar över oss…

Men vad gör väl det?! Förstår egentligen inte varför jag yrar runt som en galning för jag vill bara säga JA, sen dansa till svenska schlagers hela kvällen med mina nära och kära. Men vi får vårat dröm-bröllop, som vi har kämpat.

Ni som känner mig, jag är sämst på att packa. Jag packar med ALLT, jag vill ha alternativa ombyten och känslan att jag ”glömt” något är skrämmande. Haha, men det är sen gammalt – gröna faran är med och NU ÅKER VI!!!!

Kommentarer

  1. Annika

    Så spännande. Nedräkning pågår. Glöm inte att sänka buketten lite när du tågar in. Många håller den högt upp mot bröstet, men det är finare om du håller den nere lite. Lycka till nu fina!!

  2. Rebecca

    Precis Elin! Det spelar ingen roll. Ni blir gifta ändå! (Precis som jag skrev i min kommentar igår). Ha en härlig tid nu!
    Massor kramar!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"