BröllopetWedding & Love

IMORGON GIFTER JAG MIG

 

Hej finaste ni! 

Det är förtrollande vackert här, jag har svårt att förstå att vi är här. All den väntan, allt slit för att komma hit och förståelsen att jag ska bli A’s fru. Jag får tårar i ögonen över att ens tänka tanken. Igår åkte vi runt med bilen och inhandlade lite saker och på kvällen badade vi jacuzzi och drack prosecco. Vi har unnat oss en riktigt fin bröllopssvit och jag vill flytta in, jag är kär. Ni kanske såg på min story men wow, vilken utsikt och vilket rum. Jag kan smått medge att jag har lite panik över allt, eller mer att jag inte har koll. Jag är inte van vid att släppa saker i andras händer, jag litar självklart på alla till 100% men det är svårt för mig.

Vädret är perfekt, 23 grader på dagen (dock varmt som fasen i solen) och på kvällen behöver man sätta på sig en tröja typ. Vi valde just slutet av september för att det inte skulle vara så varmt.

Idag började alla gäster trilla in och shit vilken adrenalinkick jag fick när jag såg en efter en landade i Milano. När jag spanade ner mot poolen och ser två vänner mig mig så kutade jag ner och flög på dom. Vi har bara en-dags bröllop så dagen innan får alla göra som dom vill, vissa kommer senare ikväll och vissa kom igår. Sedan har vi en brunch på fredag men efter det, får alla spendera tiden i Como som dom vill. Jag är så enormt tacksam och glad över att alla kommer ner, det är verkligen drömlikt att ha alla nära och kära här.

Vi beställde upp pasta (såklart) till rummet igår kväll, herregud så gott det är!

Bakom den där ”udden” till höger ligger det magiska stället vi ska gifta oss på imorgon. När jag får skriva imorgon hugger det till i kroppen, shit.

Snart blir jag din fru, mitt allt!

Justee, i morse åkte jag in till M.A.C Cosmetics i Como för att träffa min make-up artist. Vi skulle nämligen testsminka mig inför imorgon och bara hänga lite. Matilde heter hon och är så gullig, riktigt duktig och så tacksam över att bli sminkad av henne. Allt gick superbra och hon satte allt på första försöket. Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta håret, träna på mina löften och försöka slappna av för att imorgon mina vänner: DÅ GIFTER JAG MIG!!!!!!

Jag checkar ut här ifrån just nu. Jag ska njuta, släppa ALLT för att imorgon kommer bli den största dagen i mitt liv. Jag måste vara i nuet, varenda sekund ska jag lägga på min blivande man och alla underbara gäster ❤️ Vi hörs senare älskade ni!

Kommentarer

  1. Jessika

    Gaaaaaaaaah lycka till – om man kan säga så(?), världens vackraste par! Stort grattis ❤️❤️❤️ Många kramar från Skåne

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"