Okategoriserade

Don’t judge if you haven’t walked my path

I samarbete med Efva Attling

Hej mina fina vänner! 

Nu, äntligen ska jag få visa er några smycken från Efva Attling. Nya kollektionen ”Don’t judge” betyder väldigt mycket för mig och har ett starkt budskap. Alla bär på en historia och ett förflutet. Världen är hård, dömande och jag tror på att så länge vi har varandra klarar vi av mer – tillsammans. Sedan början på året när jag fick den stora äran att samarbeta med Efva Attling bär jag smycket oftare, men jag tänker också på vad jag bär för något. Om vi kikar på armbandet på bilden ovan: Den heter LOVE KNOT BRACELET (klick) och är min kärleksknut på armen. Den är tunn, stilren och passar till alla tillfällen. Men framförallt bär jag den med kärlek och försöker se bort människors dömande och vill framföra min kärlek till världen så gott det går.

Vi är experter på att döma varandra, framförallt tjejer mot tjejer. Jag kommer aldrig förstå hur människor han hata någons kärlek?! Jag går igenom någon form av hat mot mig varje dag där kärlek ifrågasätts. Därför vill jag verkligen lyfta denna kollektion till skyarna och att alla accepteras för dess historia och val i livet.

ÖRHÄNGENavette Ear”  – HALSBANDNavette Pendant”  – ARMBAND ”Love knot bracelet”

Nu när hösten kryper fram kommer vi sakna ljuset och jag har valt ett halsband och örhängen som reflekterar just ljuset. Jag vill gå i tjocka tröjor, jackan ska på nu igen och förhoppningsvis har vi sommarbrännan kvar. Jag älskar att det ser ut som att jag har två örhängen istället för ett samt ville jag ha ett långt halsband som passar till alla tjockare tröjor nu när vi kommer klä på oss mer.

Jag lyckades fånga eftermiddags ljuset mellan husen och kunde inte bära upp den ljus-reflekterande serien Navette på ett bättre sätt. Kollektionen har precis släppts så skynda in och kika på alla nyheter. Jag vill självklart ge er 20% på ett köp om ni anger rabattkoden ELIN20 i kassan. Gäller alla silversmycken på efvaattling.se och deras konceptbutiker t.o.m 10 Okt. Bär smycken med känsla, välj ditt sätt att annamma ”Don’t judge” – ett viktigt budskap. Ni kommer till kollektionen HÄR (klick).

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"