BröllopetWedding & Love

MR & MRS MOLIMENTI

Hej underbara människor! 

Jaha, vart fasen ska jag börja? Först och främst, TUSEN TACK för alla gratulationer och all kärlek ni givit oss dessa dagar. Som jag skrev på Instagram har jag varit med om den bästa, mäktigaste, omtumlande och kärleksfullaste dagen i mitt liv. JAG ÄR NU ANDRÈS FRU, förstår ni hur sjukt det är?! Min stora kärlek. Jag är tom, vet inte riktigt vart jag ska börja. Dels är jag enormt tacksam över alla underbara vänner och familj som delade denna dag tillsammans med oss. Jag har aldrig varit med om den kärleksvåg som sköljde över Como sjön, att vart jag än kollade så skrattade alla och det värmde så i kroppen att få se alla ha så roligt.

Man ska aldrig säga att saker och ting blev perfekt men enligt mig blev dagen helt perfekt, allt fån vädret, människorna, känslan, platsen, maten, talen och alla som gjorde att detta bröllop kunde bli möjligt. Jag sa flera gånger innan bröllopet att: ”Må allt slit vara värt det, lova mig det”. Dagen efter bröllopet ville jag bara göra detta igen, igen och igen. Allt gick enormt fort och jag ville aldrig att dagen skulle ta slut.

Jag grät igenom hela dagen, att få gifta mig med André är det största jag fått göra och det mest betydelsefulla för mig. Nu är jag hemma i Sthlm igen, jag ska försöka landa och smälta allt jag fått gå igenom och i slutet av veckan kommer jag ta några kunder på salongen. Under veckan kommer bloggen fyllas med kärleks-bröllops-bombning för denna är det SJUKASTE jag gjort ❤️

Kommentarer

 1. emma

  Vill lägga till att de är fint ni kunde hitta ett eget efternamn
  Vi hade så svårt o bestämma oss skulle ta mitt o sen blev de hans.. Men fortfarande känns de efter åtta år hehe tungt i munnen hehe. Eget efternamn är faktiskt symboliskt fint också. Svårt o komma på något bara. Väntar me spänning på ett inlägg om det hihi. Stort grattis igen. Längtar efter mer bröllopsbilder, klänningen var ju helt perfekt 👌

 2. Sofia

  Hej! Stort grattis till er!🎉💍
  Måste bara säga att när jag kollade på dina storys på instagram från bröllopet fick jag gåshud från tårna upp till håret på huvudet så fint det var, och inte minst för att jag har följt dig sedan du blev singel och den resan du har gjort efter det och vilken stark kvinna du varit och är efter all skit du fick genomgå innan. Och att du trodde på kärleken igen och hittade en så fin man som du nu är gift med! Det fick mig att tro på kärleken också igen! Ville bara säga att du verkar vara en sån powerwoman! Önskar er all lycka eran kärlek strålar så det skriker om det!

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Alltså, vilken underbar kommentar – blir helt blödig ❤️ Tusen tack. Man måste tro på kärleken, det är bara så. KRAMAR

 3. Arlinda

  Hej Elin. Grattis till bröllopet! Såååå fint alltihop och vackert bröllop, helt kär!! 😍😍

  Jag undrar om du kan lägga ut lite ca priser och så på vad allt kostade? Hur många gäster, klänning, bukett, vigseln, festen, hotellet ja i princip hela bröllopet.

  Jag och min sambo ska ju gifta oss om ca 3 år och börjar fundera på vart. Vi båda har prata om Italien men frågan är om vår budget räcker till det.

  Önskad er all lycka! 😍💕

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Hej fina du! Tusen tack, såååå snällt.
   Men grattis till ditt stundande bröllop ❤️
   Jag kommer inte att lägga ut priser eller kostnader på grund av att det är en känslig sak. Jag tror jag kommer få mycket påhopp och idiotiska kommentarer om jag delar med mig utav kostnader. Men jag kan säga att det blev 3 gånger så dyrare att gifta sig utomlands än om vi skulle gjort det hemma i Swe. Sedan är Italienarna inte att leka med när det kommer till pengar, haha – dom kan bara lägga på lite allt möjligt. Men ta in offerter från alla parter och jämför, mitt bästa tips. Sedan, det kostar så mycket mer än vad man tänkt – bra att lägga in i budgeten. Massor med lycka till, KRAM ❤️

 4. emma

  Efternamnet.. Kanske är italienska för möllestam.. Hihi gissar.. Elin kommer nog berätta.. Låter itaelinskt iaf. Stort grattis💜💜💜

 5. Lin

  Stort grattis!!!! 😀
  Undrar precis som föregående kommentar. Hade för mig att Andre hette möllestam i efternamn, därav ditt smeknamn på honom, mölle? 🙂

 6. Jennifer

  Alltså herregud vilket par! Stort grattis och all lycka åt er! 😍
  Men jag har en fråga angående ert efternamn. Har för mig att Andre hette Möllestam i efternamn, eller har jag fått det om bakfoten? 🙈 om han hette så innan, vart kommer då ert nya efternamn ifrån? 😃
  Ha en bra vecka, ser fram emot massa inlägg och bilder från er stora dag 😍 kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"