Business

Veckans Planer

Hej finisar! 

A fick ett ryck att rensa sin garderob och egentligen är det jag som är i mest i behov att rensa garderoben. Just nu klär jag på mig det som finns ytterst i varje låda och jag har så mycket kläder som jag aldrig använder. Jag tänkte först att jag skulle göra en video när jag rensar, återkommer om det. Jag tror att jag vill ta hjälp av min vän/stylist, ut med det gamla – in med det nya. Jag håller på att packa upp alla resväskor, tvättar kläder och går mellan dator och tvätten. Jag vet liksom inte vart jag ska börja, ska jag bara ligga ner i soffan och kolla i taket eller ska jag typ kamma håret?! Jag valde att ta några dagar vila efter bröllopsveckan av den anledningen att jag klarar inte psykiskt eller fysiskt att hoppa in i mailen eller jobbet på en gång. Jag är på något sätt skör, uttömd på varje känsla i kroppen men samtidigt torterar jag mig själv genom att kolla på varenda video och bild från bröllopet.

MÅNDAG:
– 
Jag vaknade av mig själv efter 10.00, en fröjd att vakna upp i sin egna säng tillsammans med man och två hundar. Som jag skrev ovan kommer jag spendera dagen hemma: jag ska tvätta, packa upp allt och försöka samla ihop mig själv. Min favoritserie ”Vår tid är nu” har säsongspremiär idag så ikväll ska vi sitta klistrade framför tv:n.

TISDAG:
– 
Imorgon tänkte jag tipsa er om en lätt foundation som jag testade innan jag åkte iväg. Jag ska spendera dagen med att skriva inlägg och försöka sammanfatta hår, klänningar och dom förberedelserna inför bröllopet. Är det något speciellt ni undrar så kommentera det gärna!

ONSDAG:
– Denna dag har jag satt för att gå igenom hela min mail. Jag skulle egentligen åkt till Helsingborg för jobb med mina produkter men har inte den mentala styrkan att göra det denna vecka. Jag ska beta av mail efter mail och jobba ikapp så humant det går för att kunna fokusera på kunder tors och fredag.

TORSDAG:
– 
Upp med tuppen för att ha en dag på salongen. Jag tror jag kommer älska att börja på salongen just på torsdag. Börja lugnt och skönt, träffa kunder, kollegor och människor. Jag har en känsla att jag kommer att vara instängd fram till torsdag, haha.

FREDAG:
– 
Jag kommer att jobba halvdag salong och halvdag admin, kommer bli perfekt.

Som ni märker kommer det inte hända så värst mycket denna vecka, skönt känner jag. Sedan funkar jag så att det kan dyka upp saker som jag får feeling på, brukar oftast bli så. Jag tror att bara imorgon kommer jag känna mig mer stabil i huvudet och sedan till helgen kommer jag vara lika hög på livet som vanligt. Jag vill börja träna med Emelie igen också, måste komma in i rutiner. Jag vill ta hösten med storm, älskar hösten ❤️

Kommentarer

  1. Helen

    TACK för att du delar med dig av att du inte har den psykiska orken att åka till Hbg, strongt av dig / Från en som sa att hon var förkyld till sin chef men egentligen inte hade den psykiska orken.

  2. Ida

    Hej! Älskar din blogg!!
    Vill veta allt om ditt bröllop! Men en fråga är hur ni bestämde er för erat efternamn, var det ett självklart val, var båda överens, vilka allternativ fanns osv? Super fint iallafall!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"