HairProdukttips

Hur bra är den nya Tangle Teezer egentligen?

Hej finaste ni! 

Vet ni, jag fick ett pressbud i veckan som innehöll hårborstar från Tangle Teezer. Ska jag vara ärlig har dessa borstar inte varit en favorit hos mig, jag vet egentligen inte varför men jag har tyckt att HH Simonsen (klick) har fungerat bättre. MEN, nu när jag fick detta pressbud med fyra olika hårborstar så kände jag att nu ska dom få testas. Jag skulle ändå in i duschen så det passade perfekt.

Påsen innehöll: 

  1. En utredande borste (originalet) som fungerar för både vått/torrt hår 169 kr (klick)
  2. The Wet Detangler – utredningsborste. Denna är TT nyaste tillskott med skaft. 169 kr (klick)
  3. The Ultimate Tangle Teezer passar perfekt för löshår och som sista finishen. 219 kr (klick)
  4. Tangle Teezer Round Too Large som är deras variant av rundborste – 249 kr (klick)

Alltså, denna mina vänner – I LOVE!!! Ska jag vara ärlig så tycker jag fortfarande inte om originalet, jag får aldrig riktigt grepp om borsten. När jag då såg att dom har kommit med en variant med skaft blev jag riktigt glad. Eftersom jag har Hairtalk så är själva borstnings-processen väldigt viktigt och denna får full pott. Riktigt bra tips i höst!

Jag fick så mycket fräknar när jag var i Italien förra veckan, jag älskar dom – jag ser levande ut hörrnii!

Men det är bara denna borste som jag tyckte om, men mycket. Jag testade att rundborsta håret med rundborsten men nej, håret får ingen böj/fall/rundning – oavsett hur mycket jag drar. Den trycker upp håret från botten men det gör en vanlig paddelborste också när man dirigerar den åt rätt håll. Utredningsborsten för löshår var också bra men lockarna blir så mycket finare med en vanlig kam eller med min HH Simonsen borste.

 

Kommentarer

  1. Mia

    Har funderat på att köpa den sen den kom ut,så himla bra att du fick prova den, Hoppas du kan hjälpa till och svara på min fråga..
    Funkar wet detangler även på tovor? Eller viker sig plastpiggarna direkt? Behöver en borste som jag reda ut mitt trassliga hår när det är blött, då är det extra jobbigt. Använder idag wetbrush och den är super men vill prova denna nu. Hur upplevde du den? Kommer jag kunna använda den i ett trassligt hår?

  2. Andrea

    Håller med! Jag slängde alltid ofrivilligt iväg min Tangle Teezer vid borstning. Den borstade inte igenom hela håret på en gång, fick borsta lite på underhåret och sedan överhåret fram och tillbaka tills det var utrett. Men efter några månaders användning upplevde jag att håret blivit risigt och tunt.

    Men fördelar som att det inte gjorde ont vid borstning (väldigt håröm) och att den var lätt att rengöra vägde tungt

    Är så glad över att jag följde ditt tips i ett tidigare inlägg och köpte en HH wet brush. Bästa som hänt mitt hår!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"