BusinessLägenheten

Bröllops-depression, batteriljus & lycka

Hej fina ni! 

Det är måndag, en dag som bara har flugit iväg. Jag har varit på salongen hela dagen, är helt slut i huvudet. Jag kom precis hem och har tänt ljus i hela lägenheten, lagat mat och väntar på att A ska komma hem efter jobbet. Det låter så fånigt men jag tror jag kommit in i en bröllops-depression, jag känner inte igen mig själv. Jag kommer ihåg när Kenza gifte sig och jag läste hennes blogg slaviskt så sa hon just det att efter bröllopet att hon var helt tom. Jag hade den bästa dagen i mitt liv och som jag skrivit tidigare, jag vill göra om det igen, igen och igen. Jag är rädd att jag ska ”glömma” någonting, jag kollar på alla bilder, videor varje dag för att jag vill minnas allt, hela dagen. Det är oundvikligt att prata om bröllopet då man jobbar med kunder och sociala medier. Jag och A pendlar mellan skratt, gråt, lycka och tomhet varje dag – ÄR det någon som känner igen sig?!

Vad ska jag göra nu? All luft har gått ur mig, jag är konstant trött, vill bara sova, alla saker jag måste göra ser jag inget värde i utan bara gör. Mitt enorma driv som jag känner varje dag annars finns liksom inte där än. Mitt psyke är rubbat och jag vill bara tillbaka till dagen D.

Jag var inne på Åhléns innan jag åkte hem från jobbet och jag har länge varit ute efter led-ljus som jag kan ställa i bokhyllan. Det är lite vågat att ha värmeljus i dom små rutorna. Nu fann jag dom perfekta led-ljusen i wax och med en ”flammande” låga, dom fanns inte på hemsidan men dom var på 50% – in i butiken vänner. Dock hade jag för få batterier hemma, ska gå ner och köpa fler och placera ut dom andra i bokhyllan.

Men vet ni, jag får vara lite låg nu ett tag. Jag får acceptera att det är såhär nu och det måste vara kroppens sätt att antingen komma ner i normalvarv eller bara säga åt mig att: ”Förfan, ta ett chillpill ett tag och kom in i matchen igen när du är redo”. Jag vill fokusera på mina produkter, bloggen, videos, kunder och allt roligt som jag har satt i startgroparna för mig redan. Men för att klara av det igen så måste jag vara fokuserad, inte som en M&M påse som jag är nu. Jag är så lycklig så jag blir deprimerad – hur sjuk mening är inte det ❤️

Kommentarer

 1. Lea

  Du kanske bara behöver vila lite. Men som du själv förstår känns detta som ett lyxproblem, försök vända tankarna och njut av allt som är fint, du är frisk och lycklig vad mer kan man begära av livet?

 2. Vicky

  Hej!
  Som andra har skrivit, så är det bra med en bröllopsresa (behöver inte vara till ett exotiskt semesterparadis) för då får man varva ner, smälta alla intryck innan man kommer tillbaka till vardagslivet igen.
  Var lite förvånad att ni INTE hade åkt på någon resa (eller stannat kvar längre) för att efter att ha levt på hög adrenalin (all bröllpsplanering, stress m.m.) så är det ganska tufft att ”slängas” tillbaka till vardagen så där utan någonsorts mellanlandning…
  Om ni inte har möjlighet att åka bort kan en tanke vara att ta ledigt några dagar/jobba mindre o pyssla om dig själv o göra något som ger dig lugn, ro och avslappning. Många som säger att promenader ute i naturen är som medicin för själen.
  (Återhämtar mig själv från uttmattning o har lärt mig hur viktigt det är med balans i livet m.m.)
  Annars stort Grattis! Ni var så vackra!!

  Som florist tyckte jag din brudbukett var:WOW!!!! Passade så fint med din brudklänning!
  Vid tillfälle får du gääärna skriva ett inlägg om den (hur du tänkte, om du visste att du just bara ville ha orkideer m.m.)

  Stor styrkekram!

  1. Elin Johansson

   Tusen tack för din underbara kommentar ❤️ Du har så rätt, helt rätt.
   Klart jag ska berätta om blommorna, kommer senare.
   KRAM

 3. Christine

  Ja åk på en resa om ni har möjlighet, det är lättare att smälta alla intryck då och bara få njuta av varandra 😉
  Det märks på bloggen att du varit lite låg för efter förlovningen skrev du långa inlägg om hur allt gick till och lade upp så många fina bilder. Men nu efter bröllopet har du knappt berättat nånting, jag tror att många längtar efter att få se fler bilder 🙂 Om du inte vill för att det känns för privat så har jag full förståelse för det. Men ååååh så fina ni var! Lycka till med ert fortsatta liv! ❤️❤️❤️

 4. Anna

  Hej! Jag gifte mig för två år sen och precis som du helt tom i huvudet och kropp efter det. Min tanke var att jag förstår varför man skulle åka på bröllopsresa direkt efter. Jag var så trött efter all planering, spänningar som släppt, allt att ta in. Vi åkte på en resa efter en månad. Om jag hade planerat om skulle vi åkt närmaste dagarna efter bröllopet.

  1. Elin Johansson

   Hej Anna!
   Jag fattar, vi har planerat att åka i vinter – roligare att åka då än nu. Men förstår helt vad du menar ❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"