Livsstil

PAOLOS ITALIENSKA GODSAKER

Hej finaste ni!

Jag har bokat av min dag på salongen för jag vaknade upp med feber och har haft en jobbig natt. Jag kände igår på salongen att jag kände mig för låg, torra ögon och jag började snyta mig. Det blev bara värre på kvällen, jag tog Ipren och vaknade flera gånger inatt av frossa. Det var väl väntat va? Det kanske är en av anledningarna till att jag varit låg, att kroppen höll på att bli sjuk. Jag ligger i soffan och kollar på gamla Beck-filmer och snyter mig, mitt liv just nu. Men när jag var på salongen igår kom ett av dom bästa bud jag någonsin fått, mina favoritbud är just mat-ätar-bud – speciellt om det innehåller pasta.

Hela lådan innehöll allt ifrån färsk pasta, tortellini, Paolos nya balsamvinäger och olika olivoljor. I lådan låg också citroner från Amalfikusten, San Marzano-tomater från Vesuvius, kronärtskockor från Sicilien och italienska choklad praliner. Kunde man få en finare bröllopspresent? WOW.

Dessa ser oförglömligt goda ut, blir en sallad på dessa idag!

Som vanligt knatade Torsten fram när man ska ta en bild ❤️

Sedan jag blev tillsammans med A så har jag börjat tycka om vinäger, balsamico och olivoljor. Innan kunde jag bli illamående av bara tanken av en t.ex en vinägrett men A började göra olika sallads-vinägretter och tillsammans med olika maträtter så älskar jag det nu. Som jag nämnde innan så kommer Paolos med fler nya olika olivoljor och balsamvinäger, dom kommer säljas exklusivt hos Coop.

Nöjd, nöjd och nöjd. Eftersom jag är lika pigg som en hund i solen så kommer nog A få laga något riktigt gott till middag ikväll. Han lagar extremt goda pastarätter och annat italienskt mums. Men om det inte vore nog gick våran diskmaskin gick sönder igår och en reperatör kunde inte komma förens på tisdag nästa vecka så det blir takeaway mat i helgen tror jag, haha.

Kommentarer

  1. Pernilla

    Hejhej!! Tack för en superbra blogg. Är helt betagen av din lilla Torsten, så himla söt. En liten fråga bara, har du honom på heltid nu? Känns som att du har honom mycket oftare än tidigare. Kram Pernilla

  2. Linda

    Åh, så mycket gott! Blir hungrig, speciellt efter att ha läst inlägget med bolognesen också. 🤗 Ska prova det i helgen. Krya på dig!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"