Okategoriserade

Jag älskar basplagg

MEN GOD MORGON VÄNNER!

Jag är uppe, vaken och redo att bege mig till salongen. Nu har jag bara lite hosta kvar, men den hänger väl med ett litet tag till. Jag har en full dag på salongen och hoppas energin håller dagen ut. Som jag nämnde igår så piffade jag på mig i lördags och tog på mig det jag älskar mest, basplagg. Jag tog fram ett par ljusa jeans, en beige kofta och en svart, tunn trenchcoat. Jag hade egentligen velat ha min nya, tjockare kappa men graden stod på 20 grader och jag svettades redan som det var.

Jag kollar ofta på Instagram och ser alla coola tjejer med piffiga outfits, ibland klickar jag hem något, testar hemma och jag ser ut som en påskkärring… Varför lär jag mig aldrig? Jag är en bas-tjej med fint hår, thats it. Denna tröja hade jag förra året också, fast då fanns den bara i grått. Nu har den kommit ut i flera färger och modellen är underbar. Den är varm, något ”nättare” än alla andra tjocktröjor i butikerna just nu – vilket jag tycker om. Jag har storlek M i mina och den gråa använder jag fortfarande, bra kvalité.

TRÖJAN (klick)JEANS (klick)HALSBAND (klick)SKOR *förra året (klick) <— likande

Jackan är gammal och är från BikBok ❤️

Måste medge att stjärten blir förtrollande i dessa jeans. På tal om det, jag vill bara börja träna med Emelie igen- som jag längtar. Jag får inte ta hemmamyset på för stort allvar, känner att min kropp behöver lyfta något och få igång pulsen igen. Jag ska gå ner till gymmet här hemma och köra ett armpass i slutet på veckan, då borde jag vara i form för att träna igen. Så ska jag höra med Emelie när hon har tid för mig igen.

Nu ska jag bege mig, hoppas alla ni får en underbar start på veckan. PUSS

Kommentarer

  1. Annika

    Samma här! Ska inte hålla på och hålla på utan hålla det simpelt, med mycket hår till 🙂
    Älskar den typen av tröja du har här och kör samma stuk i olika färger i min garderob

    Vad har du för highlighter på kindbenet här? Fantastiskt glow!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"