BeautyBusiness

PRESSDAG PÅ VASS PR

Hej mina fina!

Hur mår ni? Jag går fortfarande runt och snorar. Det är pressvecka i Stockholm just nu och jag fick välja lite antingen, eller denna gång. Jag är inte helt hundra och jag klarar av att stå 10h på salongen men sen måste jag hem, är helt död. Jag orkar inte gå både på event och salong på samma gång så jag valde energi på salongen just denna vecka. MEN, jag kan inte missa VASS PR nyheter inför vintern – gick bara inte. Jag har jobbat hemifrån idag så då tänkte jag att det blir min enda aktivitet idag. Jag har varit i min dvala det senaste året och nu vad det så roligt att komma och krama tjejerna och alla underbara influensers det finns.

Som vanligt blandas det goda drinkar men jag skippade alkoholen och tog en kaffe istället. Men hur smart att göra ”glas” utav Maria Nila’s handtvål?!

Hela denna kan bli din för 500 kr (här-klick), bästa julklappen!

Mig hittar man alltid kring Sephora hyllan där jag skådade några Christmas-edition, som jag längtar till julen nu. Detta borst-kit är så fina, blir dina för 260 kr (här-klick)

Här har vi det jag verkligen ville dit och kika på, nyheterna från BECCA. Dom har ännu ett samarbete med Chrissy Teigen, bland annat den guldiga kroppsoljan – den doftar så gott (klick). Om ni skymtar några tuber lite längre bak så kommer dom ut med nya foundations och concealer, hur nöjd tror ni jag var?! Jag har ännu inte blivit av med min foundation-kärlek, eller den har nu gått över till allt flytande!

Här har vi dom, ska testa när jag fått hem dom – en video kanske?!

Här har ni kroppsoljan igen, den kostar 455 kr och finns HÄR (klick)!

Hourglass har funnits på marknaden länge men det är nytt i Sverige. Jag tar testat primern (här-klick) och den är sjuk, huden blir len som silke. Är ni ute efter en sjukt bra primer, här är den. Det sades också att pudret ska vara helt sjukt bra (klick), ska testa!

Jag vet inte vad det var med min kamera idag, allt blev så suddigt på något vis – men äsch humöret var det inte fel på i alla fall ❤️

Nej men okej, BECCA kommer ut med en limited edition ögonskuggspalett och kan vi bara prata om denna??? Jag fick krupp, jag måste!!!

Jag blev såklart kär i alla nyheter, en riktigt trevlig eftermiddag. Men sedan träffade jag Patrik Lernberger (från märket Lernberger Stafsing) och vilken trevlig kille. Vi stod såklart och pratade om produkttillverkning i och med att han själv har skapat en hel produktlinje. Han visade upp flera nyheter från hans märke och han kom med så mycket tips, peppande ord och jag är så otroligt glad att träffa på drivande och härliga människor. Han sa att jag ska köra på min dröm och låta det ta lite längre tid, bara det kommer från hjärtat.

Kommentarer

  1. Sofie

    Hej Elin! Jag funderar lite på det här med värmeskydd. Jag har aldrig riktigt fattat hur mycket ett värmeskydd skyddar håret. Jag förstår att det är olika på olika märken, men om vi säger att ett värmeskydd ska skydda 200 grader, kommer det då inte slita ett dugg alls på mitt hår då om jag använder värmeverktyg?:) står ju alltid att man ska undvika värmeverktyg om man sparar ut håret, så undrar om värmeskydd skyddat helt eller bara gör skadan mindre?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"