Elins liv

Halloween Fest, Torsten 7 år & Rödbruna naglar

Hej finaste ni! 

Tusen, miljoner tack för alla NYC tips ni gav i förra inlägget. Det är så mycket jag vill göra där men vi har bara 7 dagar och där ska vi få in allt, det kommer bli tufft. Jag hade helt missat shoppingen, det ligger ju en outlet som ska vara riktigt bra plus att jul-rean drar ju igång. Visst, rea-shopping är inte min starkaste sida men jag tänker att det är New York och rean måste vara betydligt bättre än här hemma.

Jag jobbade hela dagen i fredags, skulle egentligen på en drink med vänner på kvällen men det tar enormt mycket energi att jobba förkyld så jag orkade helt enkelt inte. Jag har börjat lära mig att inte få dåligt samvete när jag måste avboka eller lämna återbud pga min hälsa, det är inte coolt att jobba sjuk – glöm inte det.

SKOR: (klick) – BYXOR: Zara – LÅNG KOFTA: Zara – JACKA (klick)

Jag har haft samma ljusa, creme-vita naglar i 3 månader för att vi testade inför bröllopet. Nu var jag så trött på mina naglar och ville göra någonting helt annat, jag fann en röd/brun/orange som kändes så ”höstlöv” det kunde bli. Jag tog på mig en tjock, lång stickad tröja med ett par tigths och traskade till jobbet. Det bjöds på bullar på jobbet och jag mös igenom hela dagen på salongen.

Igår var vi på Ikea för att handla lite till festen på lördag. Har jag sagt att vi ska ha en stor Halloween-fest?! Vi fick feeling efter bröllopet och styrde upp en stor fest hemma hos oss, det ska bli roligt. Det är därför jag inte gjort många knop denna helg för att jag måste bli av med min förkylning inför nästa helg. Vi ska göra egna shots, fixa material till lekarna vi ska ha och vi behövde åka runt för att fixa det sista. Tog en lunch på Joe & Juice och hem för att göra bland annat piggelin-shots. Vi ska börja Halloween pynta i veckan, haha – jag har handlat så mycket så jag hoppas det blir bra.

Men idag är det ingen vanlig dag, det är min älskade son’s födelsedag. Den här kärleks-krabaten på fyra ben fyller 7 år idag och jag kan inte förstå hur fort åren går. Det har alltid varit vi två, kommer alltid vara vi två och han gör mitt liv komplett. Jag ska göra tårta, vi ska ha kalas och bara mysa hela dagen. Ha en mysig söndag vänner, puss!

 

Kommentarer

  1. Jempa

    Håller med om att outletten är grym! Woodbury tror jag den hette om jag inte minns fel. Det var 60% på allt inne på Michael Kors till exempel när jag var där, goals! 😀

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"