Elins livMy thoughts

MIN VECKA

MÅNDAG: 

– Idag har jag spenderat hela dagen på salongen, eller jag är här fortfarande. Status på förkylningen är oförändrad, snorar och hostar hela tiden. Snälla försvinn bara… Ikväll ska jag till Valerie butiken i Mood för att träffa upp Ariane. Vi ska gå igenom lite efter bröllopet och jag ska passa på att kika in höstens nyheter. Sedan ska jag hem, laga mat, göra klart ett samarbete och kolla på VÅR TID ÄR NU!!!

TISDAG: 

– Imorgon jobbar jag halvdag admin och halvdag salong. Jag skulle egentligen till Emelie på Hairtalk och göra om mitt hår. Jag vill klippa av det, ha mindre löshår i och bara känna mig fräsch. Men jag hade glömt att A kommer vara borta med jobbet hela dagen så jag måste ta hand om hundarna. Så jag får vänta en vecka till innan jag ska fixa håret. På eftermiddagen/kvälll ska jag ha kunder på salongen och på kvällen ska jag få ner min idé om hårvården (mitt varumärke) helt på papper.

ONSDAG: 

– Denna dag ser jag fram emot jätte mycket. På förmiddagen har jag ett långt och viktigt möte med min marknadsföringsbyrå angående mina produkter. Jag har tagit till mig utav det ni sa och jag har frågat mig för överallt för att kunna ta det bästa beslutet. Detta möte blir väldigt avgörande och en start för vad som ska komma skall. Efter det har jag ännu ett möte om ett eventuellt samarbete och på eftermiddag/kväll har jag möte med Swedish Cosmetics Beauty Awards 2018. Jag är självklart med som jury detta året med, det ska bli jätteroligt att sätta igång och jobba med det igen.

TORSDAG: 

– Jag börjar förmiddagen med ett brunch-möte följt av salongsjobb resten av dagen. På kvällen måste även jag och A börja Halloween-pynta hela lägenheten så inte det kommer som en chock på lördag.

FREDAG: 

– Jag jobbar 10.00-16.00 på salongen och sedan måste jag inhandla det sista inför lördagens Halloweenfest. Myskväll i vanlig fredags-anda och försöka somna tidigt.

LÖRDAG:

HALLOWEEN FESTEN!!! Jag blev bjuden till Bellas halloweenfest som jag verkligen hade velat gå på men typiskt att vi hade fest på exakt samma dag. Men dom kommer ju ha SÅ roligt, nästa gång. Vi ska piffa hela lägenheten, åka och lämna hundarna som jag inte vill ha hemma när det är tokfest samt invänta gästerna som kommer till kvällskvisten – kanske förvarna mina grannar också (haha).

SÖNDAG:

– Eftersom tanten (jag) inte är 20 längre så kommer jag förmodligen vara bakis, trött och sugen på all skitmat som finns. Helt oplanerad och det kommer vara välbehövligt.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"