HairMy thoughts

DEN SNYGGASTE BLONDA LOB:EN – ÄR DETTA PÅ RIKTIGT? BÄSTA SPONTANKÖPET 2018

Hej fina ni! 

Hur är det med er? Det är fredag och jag känner bara: YES. Denna vecka har varit lång, rätt jobbig och ser så mycket fram festen imorgon men också att få sova ut. Jag har hamnat i en dålig spiral med sömnen igen. Jag går och lägger mig 01.00-02.00 och går upp 07.30 som vanligt, det går inte. Jag finner ingen ro, blir så less på mig själv. Men efter bröllopet har hela min värld åkt upp och ner, jag vill bara tillbaka. Jag har fått andra perspektiv och funderar väldigt mycket, bra men också en jobbig känsla.

Men hur som, jag har spenderat dagen på salongen med två stjärnor till kunder. Jag kom precis hem och vi ska åka till Godisbutiken och handla massor med godis. Sedan ikväll ska vi äta något gott, Halloweenpynta och kolla på någon serie.

DAGENS BÄSTA: 

Denna frisyr och hårfärg, jag älskar allt med denna look på min fina kund. Jag klippte av hennes långa hår, slingade, skuggade botten och la en ljus, blond beige nyans på längderna. Tänk till en svart kappa i vinter?! Åh så snyggt. Sedan gjorde jag det bästa spontana köpet för året, ni kan kika in min IG-story!

DAGENS SÄMSTA:

Är som sagt trött, lite allmänt seg. Men en sak som jag blev riktigt irriterad utav är Kanye West låt ”I love it”. Den ligger med på varenda topplista och folk verkar lyssna som fan på den. Jag satt och lyssnade på ”Nya låtar” på Spotify när jag satt på tunnelbanan och jag scrollade runt i vanlig ordning. Efter ett tag fokuserade jag på vad i helvete är det jag lyssnar på?! Den låten är extremt osmaklig, vidrig och hur kan ett skivbolag tycka:

”Nej men den här texten satt som den skulle, denna släpper vi?”

Sedan var det en tjej som skrev på IG att den handlar om kvinnligt sex och att man måste tolka den på ett visst sätt. Jag köper inte det, försök att översätta den till Svenska och se om man tycker att den ska spelas för våra ungdomar. Jag kom ihåg när ”Sexy Bitch” kom ut med David Guetta och Akon. Jag kommer ihåg att jag tänkte: MEN GUUUUD: får detta spelas? Den släpptes 2009, jag var 19 år.

Dom bytte ut till ”Chick”, förmodligen för Amerikanarna. Men vad hände, 9 år senare ska denna text ligga på samma topplista som en kärlekslåt från Michael Bublé?! Jag kanske inte fattar grejen med ”Tjejer som ska vara coola, gangstaahhhhhh, yeeahhhhh, fuuuuuck” men i min värld: NEJ!!!

Kanye West ”I Love It”

’Cause you know in the old days they couldn’t say the shit they wanted to say
They had to fake orgasms and shit
We can tell niggas today, ”Hey, I wanna cum, mothafucka”
You’re such a fuckin’ ho, I love it (I love it)
You’re such a fuckin’ ho, I love it (I love it)
You’re such a fuckin’ ho, I love it
(Love it, love it) (I’ma fuck a bitch, tell her cousin)
Your boyfriend is a dork, McLovin (dork, McLovin, ooh, ooh, ooh)
I just pulled up in a Ghost (Ghost)
Fucked that bitch up out in London (up out in)
Then I fucked up on her cousin
Or her sister, I don’t know nothin’ (uh-uh, woo)
And my niggas gettin’ ignorant
Like a lighter, bitch, we ignant (ignant, yeah)
All this water on my neck
Look like I fell when I went fishin’ (fell)
So much diamonds on my bust down
Ooh, fuck, what’s the time? (where we at?)
Me and Smokepurpp sippin’ drank (aye!)
Ooh, fuck, she take lines (lines)
You’re such a fuckin’ ho, I love it (scoop!) (I love it)
You’re such a fuckin’ ho, I love it (I love it)
You’re such a fuckin’ ho
When the first time they ask you if you want sparklin’ or still?
Why you try to act like you was drinkin’ sparklin’ water ’fore you came out here?
You’re such a fuckin’ h—
I’m a sick fuck, I like a quick fuck (whoop!)
I’m a sick fuck, I like a quick fuck (whoop!)
I’m a sick fuck, I like a quick fuck (whoop!)
I’m a sick fuck, I like a quick fuck (whoop!)
I’m a sick fuck, I like a quick fuck
I like my dick sucked, I’ll buy you a sick truck
I’ll buy you some new tits, I’ll get you that nip-tuck
How you start a family? The condom slipped up
I’m a sick fuck, I’m inappropriate
I like hearin’ stories, I like that ho shit
I wanna hear mo’ shit, I like the ho shit
Send me some mo’ shit, you triflin’ ho bitch (bitch, bitch, bitch)
You’re such a fuckin’ ho, I love it (I love it)
You’re such a fuckin’ ho, I love it (I love it)
’Cause you know in the old days they couldn’t say the shit they wanted to say
They had to fake orgasms and shit
We can tell niggas today, ”Hey, I wanna cum, mothafucka”

Kommentarer

 1. Jenny

  Så snyggt hår!

  Otroligt vidrig text. Man blir så matt. Den snubben är ju inte frisk. Vad har han för jävla sunkig syn på kvinnor… människor. Det är så ledsamt.

 2. Maja

  Det ät helt sjukt, vad har hänt med vår värld. Jag är så mycket äldre än dig, allt som händer, hur det är numera, var otänkbart när jag var ung. Blir så ledsen av det…

 3. Vicky

  Vilken fruktansvärd text!!!!!!!!
  Finner inga ord….
  Kärlek är vacker, ren och som poesi….det DÄR var rena raka motsatsen….

 4. Therese

  Det är så jävla tröttsamt att man inom musiken många gånger kallar tjejer för horor på både svenska och engelska, kommer du ihåg för bara något år sedan när kända svenska artister både tjejer och killar började sjunga om hoes/horor som om att det skulle vara något smickrande!? Och att dom sedan försvarade det, alltså det kokade i skallen på mig! Man kallar ALDRIG en tjej/kvinna föra hora oavsett språk – oavsett konst, ska detta vara så förbannat svårt att fatta!!? Det är inte konst, det är inte coolt – det är nedvärdering utav kvinnor och det ordet skall aldrig används gentemot kvinnor oavsett syfte. Blir spyfärdig! Ibland blir man vansinnig över vad dagens artister sitter och producerar oavsett genre – så jävla osmakligt!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"