Elins livMy thoughts

MOLIMENTI GOES HALLOWEEN

Hej måndag och hej mina favoriter! 

Hur mår ni? Jag är inte kaxig någonstans idag kan kan lova. I lördags stod våran Halloween-fest på schemat och vi hade förberett allt som man bara kan innan våra älskade vänner skulle komma. Vi hade valt bara dryck och snacks vilket gjorde att det blev fest på en gång. Jag och A ville klä ut oss till något ”par” och vi funderade länge på vad som skulle passa oss. Jag googlade överallt för att finna bra utklädnad och när Cruella De Vil med en Dalmatin-hund kom upp så blev det så självklart.

Jag beställde även en peruk, tur att det var kallt ute för detta syntet-barr var varmt och skönt för huvudet. Jag skulle sminka mig helt annorlunda men efter tredje försöket att täcka mina buskiga ögonbryn så gav jag upp. Jag överdrev mina egna ögonbryn, sminkade mig med för ljus foundation och hade Cruellas klassiska gröna ögonskugga. Jag överdrev allt helt enkelt, men jag tycker ändå att jag lyckades.

Försökte se allvarlig ut, haha!

Finaste clownerna Johanna och Sandra ❤️

Nicole hade verkligen lyckats med allt, plus att hon skapat denna look helt själv. Hon fick ”välkomna” alla och tro mig: en del skrek igenom hela huset!

Min älskade man, han hade sminkat sig själv och var den sötaste valpen någonsin ❤️

När det kommer till pynt så fixade jag och A allt själva. Dollar Store hade en pop-upbutik med Halloween saker som A var inne i och jag åkte runt till olika pynt-butiker. Mysigt blev det, vi gjorde det bästa vi kunde!

Tur att vi hade en polis och en präst närvarande!

A tyckte prästen behövde pimpas till lite!

Älskade Emelie och Krippas utklädnad, skrattade SÅ mycket ❤️

Älskade tjejer, love you ❤️

Vi körde shot-roulette, fasen vad roligt det var. Alla väljer två nummer och lägger fram sina mobiler. Sedan slängs kulorna iväg och det numret kulorna stannar på dricker shoten.

Efter denna bild spårade allt i vanlig ordning när vi kör fester, ni som följde mig på IG under kvällen såg ni kanske att det blev en hejdundrande fest. Var tvungen att radera vissa storys, haha. När jag vaknade igår och möttes av ett kaos av dess like, bakis som aldrig förr och vi åt MAX till middag. Som tur var kom våran städare i morse så ikväll när jag kommer hem har vi ett återställt hem igen. Det var en riktigt rolig kväll och fasen vad jag tycker om alla som kom!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"