Hair

DYSON AIRWRAP

Hej finaste ni!

Hur är allt mer er idag? Jag har varit på möten hela dagen och min eftermiddag spenderas på salongen. Men som ni såg igår var jag i Mall Of Scandinavia för att besöka Dysonbutiken och få en genomgång på den största hypen i skönhetsvärden just nu – Dyson Airwrap. Jag kunde inte komma på eventet när denna lanserades för jag var sjuk så jag frågade om jag kunde få en genomgång vid ett annat tillfälle. Jag har hunnit kolla på flera olika recensioner, videos och all info som kommit ut hittills om Airwrapen men jag ville verkligen testa den själv.

Skamligt för en bloggare men jag satte på kameran, batteriet är dött (en emoji med handen för pannan). Blev så arg på mig själv, men äsch. Jag ville vara fullt närvarande och förstå hur den fungerar och lära mig alla dess funktioner. Hela gänget som tog hand om mig igår var så underbara, pedagogiska och så tacksam att dom tog sig tiden för min skull. Jag har märkt att många inte förstår vissa funktioner och säger att den inte ”fungerar”, nu förstår jag att vissa gör fel. Ska gå igenom allt mer er senare om tänkte jag.

Jag fick en full presentation samt guide hur man använder den. Jag satt bara och WOW under hela tiden jag var där!

Imorgon vid lunch ska jag ska till Emelie på Hairtalk för att fixa mitt hår efter det ska jag spela in en video där jag testar den. Ni ser ju hur fint det blev? Så spänd på att visa er, ge er min recension – helt ärligt vad jag tycker om Dyson’s Airwrap. Ha en fortsatt fin torsdag mina vänner ❤️

 

Kommentarer

  1. Tima

    Älskar den!
    Sålde alla mina värmeverktyg på tradera efter inköp av Dyson airwrap.
    Försöker lista ut hur jag ska göra på våra usa-resor vi gör ca 1 gång om året nu bara…dessa funkar inte med adapter som ghd och andra märken gör. Man måste ju i värsta fall kunna köpa själva motor/handenheten utan tillbehören i den amerikanska versionen? Kan ju liksom inte lägga 5000 kr till 🙈

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"