BlondHairHårförlängning och löshår

Håll i hästen, jag har förändrat barret

I samarbete med Hairtalk

Men god kväll finaste ni!

Hur mår ni? Jag har haft en riktigt bra fredag. Det började med en tidig lunch på Miss Clara med mina favorittjejer, Louise och Emelie. Ni borde känna igen dom vid det här laget, Louise driver Hairtalk Sverige och Emelie är den fabulösa frisören. Vi brukar träffas då och då för att gå igenom livet, jag känner mig alltid som i en ”Sex and the city” scen när vi ses. Vi kan sitta i timmar och prata om allt inom himmel och jord, från jobb till karlar. Vi har stått vid varandras sidor under många år nu och jag älskar att se mina vänner lyckas och utvecklas. Jag inspireras av mina relationer till människor och att få följa livet tillsammans med dom är guld värt för mig.

Vi kunde inte sitta så länge för jag hade tid med Emelie för att rusta upp mitt barr. Men vi hann gå igenom mycket business och Louise är en sann affärskvinna ut i fingerspetsarna och hon ska hjälpa mig att få klarhet i mitt varumärke. Vad skulle man göra utan sina vänner, så tacksam.

Alltid vi!

Jag och Emelie åt fisken och Louise åt en chili con carne, det var riktigt gott.

Sedan traskade jag och Emelie till salongen där mitt löshår skulle åka ner i soporna och färgen skulle piffas till. Jag ville inte se så ”blekt” ut, jag vill ha en beige-blond historia och en lätt skuggning i botten. Emelie kan mig utan och innan så jag blir ”kund” och förlitar mig helt på henne, det blir alltid perfekt.

Man kunde inte tacka nej när det bjöds på go-fika. Jag är förvisso ingen choklad-älskare men denna tårta var riktigt god. Åt några skedar och sedan var jag proppmätt, mastig sate det där.

JAG ÄLSKAR MITT NYA HÅR!!!!!!! 

Jag hade bestämt mig innan bröllopet att jag ville korta av håret och ha mindre mängd Hairtalk i. Men till bröllopet ville jag ha det långt och basic-blond så jag kunde inte göra så mycket med håret under detta år. Jag hade längtat så mycket till denna dag och det blev precis som jag ville ha det, om inte bättre. Jag ska nog vara ärlig med att säga att jag har sett lika dan ut jämt: jag hade en period där jag var något mörkare men mitt långa svall har jag alltid haft. Jag är redo, redo att komma till kvinnlighetens värld. Vi klippte en snygg mellanlängd med något sluttade framparti.

Jag kanske har en tidig 30 kris? Nej, men som jag sagt innan – jag har fått ett annat sätt att se på livet efter jag träffade A och efter bröllopet. Jag är tryggare i mig själv, jag vill förändra hur jag tänker och jag har kommit till en punkt i livet där besluten är lättare att ta. Sen som en del tänker: Haha, hon har långt igen om några månader 😉 well… vi får se. Nu känner jag mig som million dollar BUCKS.

Tack Emelie för att du alltid gör mig så fin, makalös kvinna. Tack Hairtalk för att ni leverar tamme fasen det bästa löshåret på marknaden och att kunna göra varje person unik med hjälp av Hairtalk. Är ni inte lite chockade hörrni? Ni som hängt med här i alla år, detta trodde ni inte va? haha

Kommentarer

 1. Maria L

  Ang. produkterna, nej – du måste inte använda just hairtalks egna! Jag håller med, gillade de inte alls. Enda gången jag lyckats få ett fäste att lossna var efter en tvätt med Björn Axéns organiska serie, men så länge jag hållt mig till vanliga schampon (tycker Aussie är bäst) och varit noggrann med inpackning i längderna har det fungerat jättebra. Inga problem med ett ordentligt lödder och försiktig massage runt fästena, såå skönt att få ordentligt rent.
  Använder fuktmousse och värmeskydd innan föning, annars inget speciellt.
  Sätter oftast om var 4:e vecka (då och då går det 6 veckor) och haft samma hår i snart 7 månader. Det kommer hålla sig fint länge till.

 2. Johanna

  Hej!
  Jag undrar vilka märken på produkter du använder i håret till ditt hairtalk? Som schampo, balsam, inpackning och olja? Jag har själv satt in hairtalk för en månad sedan och använder bara hairtalks egna produkter som frisören säger att jag måste, men jag tycker verkligen inte om dom, därför undrar jag vilka andra bra produkter som kan fungera utan att förstöra håret/fästena? ☺️

 3. Lea

  Superfint! Hur ofta byter du ut ditt HT? Betalar du fullt pris? Blev lite stött över ditt inlägg om hur du tvättar ditt Haritalk, är liksom inte riktigt okej det du skriver utifrån vad HT rekommenderar sina kunder. Att gnugga håret får man inte göra…

 4. Aliaa

  Wooooow!!!! Så jäkla snyggt!! Du får inte gå tillbaka till det långa blonda. Färgen och frisyren framhäver ditt ansikte, du lyser😍

 5. Emma

  Ditt hår blev verkligen så vackert! Jag jobbade tidigare som frisör men har nu bytt yrke pga jobb på mindre ort, men jag har aldrig hört om colorplusade. Vad är det och hur fungerar det? Ha en härlig helg!

 6. Ärlig frisör

  Snyggt Elin! Du passae verkligen i detta😍 men snälla klipp inte kortare som resten av svenska kvinnliga befolkningen ! Vissa kvinnor ser ut som män i sina korta frisyrer…. så jäkla fult.

 7. Erika82

  Skitsnyggt.

  Det är ju också så att när man blir äldre får man smalare ansikte och då vill man naturligt ha kortare hår. Jag tycker dock det är svårt att klippa mig kortare.

 8. Evelinn

  Omg hur snygg blev du inte!! Detta var helt klart den snyggaste färgen på dig!! Wow du bara strålar av glädje och ser så bra ut

 9. Christine

  WOW!!!!!!!! Färgen, längden, fräschheten, detta är perfektion! Och du är vackrare än nånsin, (har följt dig flera år så jag vet haha!)
  Stor kram! 🤗

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"