Elins livMy thoughts

KUNG I BAREN

Hej finaste ni! 

Alltså, TUSEN TACK för alla kommentarer om mitt nya hår. Jag är så förbannat nöjd men självklart är det ovant. När jag gick upp i natt för att gå på toa och kollade mig i spegeln undrade jag för en sekund: ”Vem fasen är det där?”  Men det tog betydligt kortare tid att piffa håret idag kan jag lova, jag förstår varför mina kunder klipper av sig håret.

Men ikväll har jag varit på Magnus Uggla på Göta Lejon tillsammans med min extra familj. Vi fick denna i bröllopspresent utav min bästis mamma Mona och hennes man Leffe. Jag älskar ju Uggla, inget snack om saken. Jag ser han rätt ofta runt på Östermalm och glider runt med sin fina bil och är känd för att vara lite ”dryg” – haha såklart.

Leffe fick välja ställe och vi hamnade på Östgötakällaren på Söder, riktigt mycket söder och riktigt mysigt!

Dom är tydligen kända för deras fläsklägg och husmanskost. Men burgaren tilltalade mig mest så det fick bli den, helt ok var den.

Älskade människa!

Min fina man, älskar dig mest ❤️

Mätta och belåtna traskade vi vidare till Göta Lejon där det var fullt hus. Jag var så taggad!

 Jag tog fram kameran direkt och några sekunder senare kom en vakt fram och blev arg, attans. Det var nämligen foto förbud under hela föreställningen förutom precis i slutet. Här sjunger Uggla ”Jag och min far”, gråter varje gång. Vi satt på andra raden, vilket var så mäktigt men: Man fick ögonkontakt med dom uppe på scen hela tiden så man känner att man vill kolla bort ni vet – haha. Förstår ni hur jag menar? Jag vet inte hur jag ska bete mig när t.ex Uggla kollar en i ögonen för en sekund, ska man nicka, sjunga med, le lite tröttsamt?!

Hade en toppenkväll, tusen tack Mona och Leffe för bröllopspresenten och Uggla är Uggla. Älskar man hans hits så kommer man tycka om denna show. Nu är vi redan hemma och ska skära upp lite frukt och kolla på någon bra film. Hoppas ni får en härlig lördagskväll ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"