BeautySminktips

Att önska sig under julgranen

Hej godingar! 

Välkomna till en ny vecka. Jag tänkte rivstarta med ett ultimat sminktips och julklappstips. Ni vet att Sephora levererar dom bästa julklappsboxarna för makeup galningar. Många märken som säljs på Sephora kommer alltid ut med julklappsboxar som går att använda och man blir aldrig besviken. Denna box kommer från Too Faced och heter ”Under The Christmas Tree” HÄR (klick). Den innehåller sammanlagt 18 ögonskuggor, tre paletter och en mascara. Alla tre paletter är riktigt fina och just denna ovan kommer jag ta på en tur med er.

Vi börjar med osminkade ögon:  Foundation (klick)Concealer (klick)Brunpuder (klick)Setting powder (klick)Rouge (klick) 

Sedan lägger jag basen med dom två matta, ljusa skuggorna!

Sedan tar jag långfingret och duttar på med den rostiga färgen. Går in med pensel för att blenda ihop allt, så enkelt är det.

Sedan mina vänner, är det en sak som jag lagt varje dag länge nu: Nämligen en brun eyeliner. Det blir verkligen något helt annat och jag älskar det. Denna är från NYX och kostar 135 kr (här-klick). Bästa jag testat, ett riktigt bra tips!

Sedan tog jag på mascara (klick) och en highligter (klick).

Dessa två paletter är också med men som sagt, jag gick loss på den ena denna gång!

Jag ska sätta tänderna i andra paletten också men en riktigt bra julklapp om ni frågar mig. Nu ska jag kila till salongen för att riva av ett 10h pass där, ha en underbar måndag ❤️

Kommentarer

  1. Nadja

    Hejsan!
    Snälla Elin svara på min kommentar .. har en söt liten son på 4 år och hans hår står rakt upp som en igelkott haha. Jättesöt men ibland ser de inte så fint ut .. hur stylar jag det så det ska ligga ner fint? Hans klippning är rakad på sidorna och något längre uppe så att det ska lägga sig åt höger.

    Snälla svara! Mvh Nadja

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"