HairHårguider

HUR BRA ÄR DYSON AIRWRAP?

Hej mina fina! 

Hur mår ni idag? Jag har plöjt igenom en hel dag på salongen och har träningsvärken från helvetet. Men nu kommer det ni alla väntat på, jag testar Dyson Airwrap. Ni som inte har hört talas om denna enorma snackis i skönhetsvärlden just nu så har Dyson kommit ut med en styler som är utformad för att skapa lockar, vågor och eleganta föningar – utan onödig värme. Dyson ligger långt före i produktutvecklingen och har nu tagit fram en styler som med hjälp utav lufttryck skapar en hårstyling på en helt ny nivå. Jag skippar all typ av teknik information för jag tror ni egentligen bara vill veta om den fungerar, hur den fungerar och om den är värd 5000 kr?!

Vill ni fördjupa er mer tekniskt eller djupdyka ännu mer i dom olika redskapen kan ni klicka er in HÄR (klick). Jag har gjort en video på hur jag använder Airwrapen, vad jag tycker om den samt  jag går igenom allt noga så håll öronen öppna så nu hänger med i allt. Är det några oklarheter så är det bara att kommentera. PUSS

Kommentarer

 1. Matilda

  Hej Elin,
  Tack för utvärderingen. Jag har tunt, frizzigt och självlockigt hår. Trivs bäst när jag plattar det men det sliter ju en del på håret och jag skulle vilja ha mer volym. Tror du att det skulle fungera att få bort frizzigheten med hjälp av plattborsten som ingår i AirWrap? Den borde ju skapa mer volym än en plattång.

 2. Marie

  Den är säkert fantastiskt bra! MEN jag har så svårt att ta såna här recensioner seriöst när influencarna har fått den gratis, för varför skulle man ge en dålig recension och då riskera att ryka från Dysons PR-lista?
  Det här inget personligt mot dig, du är bäst på det du gör. Det här bara en allmän reflektion över alla videos på YT om den här produkten och där dom enda ”negativa” recensioner kommer från folk som faktiskt köpt den själva.

 3. Malin

  Hej.
  Tack för videon, är ju supersugen nu, men sååå mkt pengar 😅 Skulle vara kul att se hur den platta borsten fungerar om du har lust att göra en video till. Hoppas du har en härlig vecka framför dig. Kram.

 4. Nathalie

  Hej Elin,
  Först och främst vill jag tacka för en väldigt inspirerande blogg <3
  Min fråga har egentligen ingenting med inlägget att göra men jag kom att tänka på detta när jag tittade på videon.
  Jag tycker att jag gör allt jag kan för att ha ett fint glansigt och vårdat hår, tvättar det endast två gånger i veckan, sover med inpackning en gång i veckan, använder olja varje dag innan jag ska sova + efter jag har duschat, klipper det var 8:de vecka, you name it! Men det är ändå alltid torrt och känns slitet i topparna. Jag plattar dock håret och använder värmeborste en del vilket jag inte kommer att sluta med, men jag använder alltid lotion och värmeskydd. Så min fråga är om du har någon mirakelprodukt att rekommendera för att få till ett glansigt fint hår som känns friskt trots att man har plattat det?
  Kram Nathalie

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"