Beauty

JIMMY CHOO 2019

Hej bästa ni! 

Tusen tack för alla kommentarer och kärlek jag fått denna vecka. Jag trodde jag skulle få flera påhopp men inget alls, är både i chock men också lättad att vi kanske visar lite mer vänlighet mot varandra. Sedan behöver man absolut inte tycka som mig eller hålla med mig alla åsikter jag har men man behöver inte bidra med trist attityd. Hur som, igår drog jag med A på ett event hos Jimmy Choo på Mäster Samuelsgatan 3. 

Som ni vet köpte jag mina bröllopsskor där och fasen vilken genuin service dom har. Visst nu spenderade jag lite cash där men dom har mailat, skickat brev hem och nu bjöd in mig till en supermysig kväll. Som jag har nämt tidigare är jag ingen sko-person men jag kan inget annat än att tycka om att kika på lyxiga saker.

Dom presenterade nästa års skomodeller och man fick chansen att köpa vissa par på plats innan dom skulle tillbaka till London idag. Om ni ser skorna till höger så är dom inspirerade av Beyoncé, kvinnlighet och power rakt igenom. När dom berättade om idén bakom kollektionen fattade jag direkt, så otroligt fina. Dock var klacken för hög och smal för min smak. Det var många som frågade om min tröja igår och den är från Mango.

Det bjöds på snittar och bubbel ❤️

Dessa skor var riktigt fina, föll för dom svarta på en gång!

Dessa, lägre var jag riktigt nära på att falla på… så fina!

Dom gröna hade gärna fått följa med hem, börjar jag gilla skor helt plötligt? Är jag botad? Det rycker lite i ankeln… hmmm…

Ja, bröllopet har satt sina spår. Fick hålla igen pengarna denna gång, har ett varumärke att bygga upp nu. Fick upprepa flera gånger: 
”Elin, prioritera” – ” Prioritera, ELIN!!!!!!!”

– lägg tillbaka dom bara… DONE AND DONE!!!

Som jag skrev sa på Instagram, det behövdes INGET bling-filter på dessa skor. Det var dom glammigaste sneakers jag skådat, wow!

Vi stannade inte så länge. Men det var ett supermysig event, tack Jimmy Choo ❤️

 

Kommentarer

  1. Sandra

    Hur var det att flytta till Stockholm, det är ju så stort, mycket folk och stressigt, vet inte men känns som att det är svårt att få det att kännas som hemma och tryggt. Vet inte hur jag ska förklara men hur upplever du det? Känner du dig trygg, å till ro där? Är det där du skulle vilja bo i framtiden med? Och med barn(om ni nån dag vill ha det)?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"