BusinessElins liv

Vilka vill vara med?

Hej finisar!

Hur mår ni idag? Det är lika grått som betongen i Stockholm just nu och dagen börjar liksom aldrig. Dock är jag ledig och myset kommer till en helt ny nivå – så jag klagar inte. Men jag och A sov ut till 11.00 idag, det var helt underbart. Jag lagade en ”brunch” som innehöll grekisk yoghurt, müsli, kanel med lite honung på toppen. En brödskiva med avokado, ägg och chiliflakes. Jag har blivit helt besatt av grekisk yoghurt med kanel, det är så gott.

Sedan plingade det på dörren och A’s mamma, syster, bror och hans fru är på besök i Stockholm. Vi har suttit vid köksbordet med tända ljus, ätit mat och bara haft det härligt. Tagit en lång promenad i skogen med hundarna och nu sitter vi i soffan och tar det lugnt.

Sen måste jag berätta att jag hade en riktigt produktiv dag igår med mitt nya varumärke. Nu har jag fått ner hela min idé, vilka produkter som ska släppas under års tid och fått en bild över vad varumärket står för. Jag har fått stor hjälp av min vän Louise som äger Hairtalk Sverige och som jag sa innan, så tacksam när vi tjejer hjälper och stöttar varandra. Det som är underbart är att Louise känner mig så väl och tillsammans med hennes erfarenhet, för/motgångar tidigare är en stor och genuin hjälp för mig.

Jag satt hela kvällen igår och sparade ner all inspiration jag kunde hitta för att ta till en grafiks designer som ska hjälpa mig att visuellt skapa mitt varumärke. Den biten är jag enormt taggat på, bara av att göra en Power Point och se hela min idé framför mig är mäktigt. Jag är helt klar, jag är helt fast i vad jag vill göra nu. Nu ska jag skapa min dröm!!!

Jag har en liten idé, jag funderar på att ta in t.ex 5 frisörer och 5 ”bloggläsare” som ska hjälpa mig att testa mina produkter. Jag kommer testa produkterna på mig i första hand, mina kunder och människor i min närhet. Men jag vill skapa en ”grupp” som vill genuint hjälpa mig och bestämma, klämma och känna. Så kanske vi kan träffas och gå igenom och ha en mysig kväll tillsammans. Jag vill skapa produkter för frisörer och slutkund, jag vill inte ha massiva influenser event och köpta recensioner. Jag vill ha ”vanliga” människor och grymma frisörer som mina stjärnor. Hade varit en ära, sen har jag SÅ stora idéer för oss frisörer. Vi behöver all cred vi kan få, tillsammans ska vi göra det.

Vad tror ni om det? Skulle det vara en idé?

Kommentarer

 1. TF-fanet

  Åhhh vad kul att du har bestämt dig om hur du ska satsa! Vilken häftig resa du kommer att göra med ditt drömprojekt!!! Önskar dig all lycka och framgång!!!!

 2. Liv

  Gud vad roligt!! Hade så gärna varit med i din ”projektgrupp”😍 Älskar att testa nya produkter och köper nästintill allt du rekommenderar😂 Så pepp på dina produkter!

 3. Amanda

  Vilken fantastisk idé Elin att vi bloggläsare skulle få möjlighet att vara med under resans gång med dina produkter 😍 här har du en som hade varit överlycklig iallafall 👋mvh trött småbarnsmamma som skulle behöva lite glamour i vardagen 🙈

 4. Linn

  Hej Elin! Fantastiskt!! 👏🏼😍 Jag bor och jobbar som frisör i Oslo och skulle mer än gärna vilja vara en del av detta och få prova dina produkter! 😍 om du vill prata mer om detta så maila mig!

 5. Emma Viktoria

  Så rolig idé! Jag tror du kommer tjäna mer på att utesluta influenser, du får som sagt en genuin bedömning istället, jag ställer gärna upp!☺️

 6. Therese Jersenius

  Verkligen en superb idé!
  Kan bistå som testperson, är 1) gammal frisörräv (ej jobbat på 10 år dock), 2) klassiskt svenskt tunt & färgat hår 3) tvättar/fönar MAX 2ggr i veckan pga lat.

 7. Anna-Karin

  Så spännande att följa din resa till dina egna produkter! Ser fram emot att få testa dem, kan inte bli annat än toppen!!

 8. Emma

  Mitt största hårproblem är torra längder. Styling som håller dåligt, volymen sjunker ihop snabbt, samt att hårbotten snabbt blir fet… De tycker ja också är en klurig kombo o hitta produkter för. Någon natt hårinpackning hade varit fantastiskt… Ibland vet jag man kan ha lagt en inpackning omsorgsfullt o blir avbruten o ändå måste skölja ur efter en halv sekund pga kidsen… Hehe en natt hårinpackning med en skonsam skön hår sov turban/något skydd så man slipper vira håret i flera meter handduk.. Hade varit något. 🙂. Nää är så extremt nyfiken vad du ska komma fram med. 👍👍 Genom dig har ja inskaffat både hårfön rund borste.. Endast frisör produkter till håre mitt, fått tips om mega bra läppbalsam, hittade nya hudprodukter och började ta hand om min hud bättre. o det där me hårtvättschema gjorde att mitt hår kom mer i balans.. Jag blev så peppad av dig genom allt svåra du tog dig igenom så började gymma o komma i bättre form efter graviditeterna tack vare din blogg.. Nu har de blivit en lite sleten spiral igen utan hårrutiner och träning..men ska hitta ditt igen💜👍ibland försöker man va allt för alla på sin egen bekostnad,men man måste ta hand om sig själv för o kunna finnas där för andra.🙂Små skönhetstunder, att ex kunna känna sig fin i håret betyder jättemycket, då kan man rocka mjukisarna me sjuka barn att ta hand om o änd känna sig fab. 💜
  fortsätt vara dig själv i alla lägen. Och oavsett input från oss läsare eller andra frisörer gällande dina produkter, så gå på magkänslan, ta allt i din takt o njut av nuet. 💜💜💜Kram/Emma

 9. Olivia

  Hej fina du! Jag har en fråga till dig!

  Jag har precis börjat använda Hairtalk och undrar lite kring vilka produkter jag kan använda. Har provat båda deras schampo och balsam men tycker inte riktigt om de produkterna, har du andra tips? Fungerar exempelvis Kevin Murphy Angel serien? Och har du tips på riktigt bra leave in treatment att lägga i håret som återfuktar löshåret?

 10. Emma

  Det låter som en superide. Får du input från olika hårkvaliteer livstilar och erfarenheter. 💜🍅 Jag skulle älska om du hittade ett riktigt grymt torrschampo Så småningom bland dina produkter.. Har inte hittat ett som funkat än.. O som småbarnsmamma får ja panik ibland när ja försöker få till håret i sista sekund, när man ej hunnit tvätta det.
  Lycka till. Så mkt o tack för att vi får hänga med på resan. 👍👍.

 11. Kristin Lundberg

  Jaaa, vilken otroligt bra idé!!! Så kul när folk tänker utanför ramarna för att lyckas 🌟 Jag skulle så gärna vilja vara en av frisörerna i gruppen, har inspirerats av dig som frisör och entreprenör under lång tid. Tycker du är grym på det du gör!

 12. Sofia

  Åh skulle så gärna vilja testa dina kommande produkter och vara med i produktutvecklingen! Har läst din blogg några år nu och det känns verkligen som om produkterna kommer bli super. Det finns så många influensers som gör produkter bara för att göra dem men det känns verkligen inte så när man tänker på dig. Att de kommer bli nytänkande och genuint bra pågrund av att du är så duktig och kunnig! Kommer hur som helst testa dina produkter när de kommer ut för försäljning. Kram!

 13. Sanna Hyvärinen

  Men jaaa, jag vill så gärna hjälpa till. Skulle vara en så häftigt upplevelse att som ”vardaglig vanlig tjej” få vara med och testa produkterna och komma med feedback och speciellt för jag följt dig så länge och önskar dig all lycka och framgång 🙂 Låter iaf som en toppe toppen idé och väldigt annorlunda sätt (positivt!) att få utveckla produkterna på! / Sanna

 14. Rebecka Jacobsson

  Låter grymt! Ställer gärna upp som kritiker (för det är man ju som frisör) 😉 Kram från en mammaledig frisör från Wlounge

 15. Anna

  Låter låter som ett bra och nytänkande sätt att testa och skaffa input på!
  Du kommer bli dränkt i erbjudanden från frivilliga -hihi!
  Jag har ett tjockt delvis självlockigt hår som gärna ställer upp som testpilot. Så nyfiken på produkterna!
  Fortsatt trevlig helg, kram Anna

 16. Carro

  Härligt att det går framåt! Det kommer garanterat bli superbra!
  En fråga, jag slutade färga håret för ca 2 år sen och har nu (nästan) bara min naturliga hårfärg och håret är i väldigt bra skick. Har du något tips på schampo och balsam för oslitet hår? Använder redken extrem serie men jag tycker att det blir för mycket protein för mitt hår. Har tjockt hår som sällan ”tyngs ner” av hårprodukter.
  Skulle givetvis kunna fråga min frisör men litar bara på dig när det gäller sånt här. Trevlig helg 🌟

 17. Elin B

  Snälla välj mig. Jag är en trött småbarnsmamma med tråkigt hår. Skulle gärna prova dina produkter då jag inte har hittat någon som passar mig och mitt hår.
  Sen har vi samma namn och de borde betyda något 😬 it’s meant to be!
  Puss ❤️

 18. Elin

  Jag har följt dig sen flera år tillbaka och har alltid önskat att få träffa dig och bli en av dina kunder. Så jag skulle mer än gärna prova dina produkter då jag inte hittar någon som passar mig och mitt hår. Den här trötta småbarnsmamman skulle bli överlycklig om du väljer mig. Puss ❤️

 19. Joanna

  Låter som en jävligt bra idé, har följt dig i ca 2-3 år och även att jag inte känner dig så känner jag mig så stolt över dig 😂 Go Girl och försätt så! Längtar tills du släpper dina egna produkter och hoppas att jag inte missar tillfället att anmäla sig för provning💪🏻 Lycka till Elin❤️

 20. Gabrielle

  Jaaaaaa!!! Är frisör o har jobbat med massvis med märken men känner att de ”fattas” ngt i flera märken. Skulle va kul o följa med på resan!!!

 21. Erica

  Hej! Jag skulle vara intresserad av att hjälpa dig att testa dina produkter!
  Du är en stor inspirations källa för mig och det skulle vara en ära att få hjälpa till.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"