Beauty

HUDA BEAUTY NEW NUDE

Hej finaste ni! 

Tusen tack för all respons om min studio, wow ni verkligen stöttar och hjälper mig så mycket. Jag är väldigt tacksam och jag kommer skriva ut när det är dags att ”ansöka” om att vara testperson tillsammans med mig. SEN, alltså – jag blev så enormt chockad över hur många mail och dm:s jag fick om att frisörer vill jobba hos mig den dagen studion slår upp portarna. Mitt liv känns som en evig ”dagen före julafton”, jag vill göra allt NUUU.

Men idag ska det handla om en omtalade ögonskuggspaletten NUDE från Huda Beauty (klick). Jag beställde hem ett stort paket från Huda’s egna hemsida för längesedan, innan jag visste att paletten skulle komma till Sverige. Det resulterade till att jag fick betala 800 kr i tullavgift och hela beställningen tog lång tid och det blev en dyr historia – lär er INGET från mig på den fronten. Nu tänker ni säkert ”Är inte du bloggare, får inte ni allt?”

– Vet ni, jag har alltid handlat smink, hårvård mm själv. Dels för att det är mitt jobb, jag vill kunna visa upp och skiva om det JAG vill men också för att jag kan inte ”be” om att ”få” någonting. Jag är inte funtad så. Visst, jag får mycket pressutskick och gåvor men har jag själv köpt vissa saker själv så känns det som att jag bestämmer mer, vet inte hur jag ska förklara. Då ska jag säga dig att många i min bransch höjer ögonbrynet när jag säger: ”Jag ska till Sephora och köpa en mascara t.ex”.

  • Jag får oftast alltid höra: Men det är ju bara att gå upp på ”det där” presskontoret och be om en. När jag hörde det första gången av en bloggare så bestämde jag mig att ALDRIG bli så – skulle aldrig komma på tanken att göra det. Jag jobbar röven av mig, såklart jag kan köpa min egen mascara. 

Det är en blanding det där, jag kombinerar pressutick med eget material-shopping helt enkelt. Har jag alltid gjort!

Denna palett heter alltså ”NUDE” och när jag såg den på Huda’s Instagram så satte jag clementinen i halsen. Färgerna är i perfektion och den innehåller 18 högpigmenterade ögonskuggor – allt från fina, matta nyanser till skimrande pärlemor. Ni ser allt från varma, kalla toner och flera olika texturer på skuggorna. Jag har använt denna i några veckor nu och den har ALLT. Jag kan med handen på hjärtat säga att denna palett är den bästa hon har gjort. Bästa resultat får man om man duttar på dom skimrande skuggorna med fingret.

Jag börjar alltid att skugga med ljusare toner, sedan bygger jag upp pigmenten successivt. Lämnar mitten partiet för att lägga skimret med fingret!

Något åt detta hållet dårå. Jag tycker inte om att lägga ögonskugga runt hela ögat utan lämnar alltid en del under brynet för highlight. Den är otroligt pigmenterad, krämig och smular ingenting. Den är perfektion!

Denna har jag visat er tidigare: en bryn eyeliner från NYX. Om ni som jag, tycker svart är för hård färg så måste ni ha denna för 119 kr (här-klick)

SER NI???????? Älskar allt med denna färg just nu.

Matchade med en tröja och halsband från Mango. Köp denna palett bara, den är helt FANTASTISK!!!

PS: 

Juste, glömde säga. Jag köpte även henens nya concealer, foundation och ”baking powder”. Ni som följer mig på Instagram såg förra veckan hur mitt ansikte såg ut efter en dag med sminket. Foundationen är för fet, för täckande och den är riktigt slemmig. Concealern lika så men tillsammans med pudret under ögonen blev det ännu värre. Nej, köp inget utav dom. Vet inte varför alla älskar dom produkterna, är det för all reklam? Jag såg ut som ”något jag inte kan skriva ut ens”, NEJ!!!!

 

Kommentarer

  1. Kristin

    Du är en tuff brud i lyxförpackning, en tuff brud i snyggt fodral. Du är ett litet stycke dynamit, maskerad till sockerbit. ;D

    Älskar färgerna i paletten och de passar dig bara så fint. 🙂 Det ska dessutom bli så roligt att följa din resa med dina produkter/studio. Well deserved, I say. 🙂

  2. Emelie

    Heja dig, älskar dina ärliga recensioner och det är ännu grymmare att du inte låter dig ”köpas” utan även betalar för sminkprodukter. Vet inte vilken bloggare du menar men kan tänka mig att hon börjar på bokstaven A

  3. Jennifer

    Fina Elin! Jag måste skriva till dig och försöka få din hjälp!! Jag har alltid haft långt hår, färgat det fram och tillbaka. Blekt ca 1000 ggr etc. för ca 1 år sedan gick jag till en frisör som förstörde mitt hår.. blekte sönder det ich det har sakta men säkert gått av. Sedan dess har jag inte färgat det över huvud taget utan låter min egna färg nu växa ut. Mitt mål är att ha naturligt och långt. För några månader sedan klippte jag mig kort, i hopp om att få allt jämnlångt och friskt för att sedan kunna spara ut det igen. Men sedan dess känns det som om mitt hår stannat i växten, framförallt överhåret har stannat i växten tror jag.. håret hår nu till nyckelbenen, men är kortare fram vid luggen och sidorna… HJÄLP. VAD ska jag göra? Utöver detta får jag panik på att mitt hår är i någon period där det är totalt ohanterbart och bara fjongar sig, går av små babyhår i benan och är allmänt kaos. Vad ska jag Göra? Kan liksom inte klippa det kortare ändå för överhåret gick ju av i typ benan och skulle jag klippa allt i samma längd får jag väl någon snygg pottfrisyr. Mirakelprodukter? Tips? Måste försöka få hjälp av dig som är en riktig Queen på detta. Du är fantastisk!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"