Home

JAG LÄNGTAR TILL JULEN

God morgon finisar!

Jag längtar så mycket till att det ska börja snöa och vi kan springa med hundarna i snön. Jag längtar efter ljuset, jag vill börja skapa en mastig julstämning här hemma. Vi flyttade in i början ju januari i år så detta är våran första jul i lägenheten. Det känns förvisso som att vi alltid bott här men det är något alldeles extra  med just denna jul. Jag ville ha en riktigt gran såklart, men i och med att vi åker till New York och firar jul så kommer den ligga som splitter på golvet när vi kommer hem. Det tar emot att kanske överväga någon liten gren i en kruka som är så trendigt just nu för en plastgran kommer inte in här – så är det bara.

Typ såhär… Det är riktigt Instagram vänligt, enkelt och att ”pynta” granen kan inte ta en halv dag i alla fall.

Hade jag fått bestämma så hade knappt grenarna synts till. Nu var dessa förvisso ”fina” – jag försökte finna en bild på en riktig julgran som man har hemma hos sina föräldrar. Ni vet när mamma drar fram gamla syslöjd-verk, gamla smällkarameller från årsklass 3 och julkartongerna doftar endast källare. När glittret som ska runt inte räcker till och man får göra en snygg genväg genom hela trädet. När några lampor i belysningen inte fungerar så man får ”se bort” det: ni fattar – det är en riktig julgran vänner.

STJÄRNA (klick)GULDIG ADVENTSLJUSSTAKE (klick)SVART ADVENTSLJUSSTAKE (klick)

Jag köper nya adventsljusstakar varje år känns det som men i och med en ny lägenhet vill jag ha nya som jag kan ta fram för varje år. Jag hittade en riktigt fin blå stjärna som jag tror får vara i sovrummet och sedan dessa två maffiga härligheter. Den i mässing är min favorit, kanske ska kosta på mig tre styckna. Den svarta var så cool och skulle passa så bra här inne. Så svårt att välja, vilken av dom tycker ni? 

1 (klick)2 (klick)3 (klick)4 (klick)5 (klick) *dom har 20% rabatt på mycket just nu

Annars fann jag lite fint pynt inne hos Ellos, dom där kottarna får följa med hem direkt. Jag var bara tvungen att skriva av mig min jullängtan, snart är det december. Att få fira julafton i New York kommer bli riktigt häftigt, vi ska åka skridskor i Central Park, gå runt med en varm choklad och kika på alla juldekorationer – jag kan inte få mer julstämning än det tror jag.

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"