Wedding & Love

under stjärnorna

Hej vänner! 

Alltså, hoppla – jag slängde upp ögonen 11.30 idag tillsammans med en hund i knävecket och en hund på bröstet. A är iväg och jobbar denna helg så det kändes så tomt att vakna upp utan honom. Men jag tänkte visa er en sak som jag fått så många förfrågningar om, min tavla i hallen. Det är en bröllopspresent från min bästa vän och när jag står och kollar på den får jag tårar i ögonen. Jag tror det var 2-3 veckor efter bröllopet fick vi denna och åkte direkt hem för att sätta upp den i hallen. Den är en avbild på stjärnhimlen och precis under dessa stjärnor gifte vi oss, hur coolt?!

Under stjärnhimmeln står det: 

”Under these stars the greatest love story of our time took place”
– Molimenti’s
Vart, när och koordinaterna

Detta är en otroligt personlig present och fasen vad glada vi blev när vi fick den. Jag googlade lite och vill ni förgylla ett minne, plats eller händelse kan man fylla i exakt tidpunkt när din händelse ägde rum. Man kan välja hur den ska se ut, lägga till text och mycket mer – ni finner hemsidan HÄR (klick). Finns säkert fler hemsidor men den såg ut som min tavla.

Nu ska jag åka iväg till just min bästa vän på en fika och ikväll ska min man ta ut mig på en dejt. Ha en härlig lördag vänner!

Kommentarer

  1. Hi

    Du är en förebild! Det är tufft att vara ambitiös och perfektionist med höga krav. Men kom ihåg, det är ok att misslyckas här och där!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"