Elins liv

DEJT NIGHT @AG’s

Hej vänner! 

Jag är inte kaxig idag kan jag lova. Jag sov ut länge igår och efter lunch åkte jag till min bästis och familj för en fika. Satt där några timmar för att sedan brumma hem för att sätta på mig ett ansikte inför kvällens middag. Vi hade bokat bord på Restaurang AG, vårat favorithak när det kommer till kött. För er som inte äter kött, scrolla ner till nästa inlägg. Jag har förvisso ätit en sparris risotto där tidigare så man behöver inte äta kött där om man inte vill men jag ska vara tydlig med att det hänger kött ÖVERALLT.

Som ni kanske vet ligger restaurangen väldigt off. Man går in igenom en ”lägenhets-dörr” kan man säga där det står en person och öppnar/stänger för varje person som går in och ut. Sedan går man upp för tre trappor innan man kommer in till restaurangen. Hela känslan där inne är slakteri, läder och grisig mat helt enkelt.

Det var fullt i restaurangen som vanligt och vi satte oss till bords. Vi började med en fördrink, jag tog en bär/ingefära drink med vodka och A tog en Gin&Tonic med fläder. Kan säga att min drink kan vara den godaste jag druckit, wow.

Ja alltså, min man älskar kött mer än någonting annat – haha. Det ligger nästan 1kg kött på brickan, en ”AG Entrecôte” från Polen, en ”Porterhouse” och sist men inte minst: Biff ”Wagyu” 100gram för att vi ville testa ett riktigt mört kött, visste ni att AG’s är Sveriges enda certifierade restaurang som får sälja Kobe.

Jag har ätit den polska Entrecôte tidigare så därför tog jag den igen och resten tänkte Mölle käka upp, haha. Jag hade bara ätit frukost och fikat under hela dagen så jag var riktigt hungrig – men shit vad mätt jag blev. Jag äter inte en köttbit så ofta för det tar så lång tid för min kropp att processa det men jag glömde bort att ta det lugnt för att jag var så hungrig. Gott var det men ack min mage!

Vi lyxade till det med ett gott rödpang och satt i flera timmar och mös. Älskar dessa kvällar, bara jag, A, rödvin och god mat. När klockan närmade sig 22.00 började jag känna mig salongis och det var dags att sätta sig i en taxi hemåt. Vi däckade efter 23.00 och idag är jag lite halvsliten. A skulle iväg och jobba imorse, tyckte så synd om honom. Men senare ikväll ska vi kolla på serie och krypa ner i soffan. Ha en underbar söndagskväll vänner ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"