Hair

När man inte är en ”Black Friday” person

1 (KLICK)2 (KLICK)3 (KLICK)4 (KLICK)5 (KLICK)6 (KLICK)

Hej bästa ni! 

Mötet i morse gick jättebra och vi fick en tydlig bild på vad vi behöver och vill ha för web/e-handel lösning. Efter det gick jag till veterinären med Torsten som skulle göra en grundlig koll på hans tänder. Vi var där för några veckor sedan och allt såg superbra ut förutom att hans tänder är väldigt nedslitna, så det var vi och kollade idag. Ska tänka ut hur jag vill göra, det är inget fel just nu men det kan bli problem senare om – förebygga eller avvakta.

Men snart drar årets shopping-kaos igång och jag hör till dom som hatar rea och kollar endast på ”Nyheter” flikar. Därför tänkte jag tipsa om några plagg som jag blev helt frälst över, ej rea då – utan helt färska plagg inför vintern.

Om ni kollar på 1an och 2an är det en lång kavaj som är förbannat snygg, såg dock att den är populär – skynda om ni vill ha en. Dom kostade bara 399 kr styck så ett väldigt bra pris för en lång kavaj. Tänk den röda till ett par skinnbyxor, GAH!!!

1 (KLICK)*REA2. (KLICK)3 (KLICK)

Svarta jeans är min största shopping last och nummer 3 dyker upp två gånger, hög i midjan, slita knän och den perfekta utsvänga modellen. Nummer 2 är ”Molly” jeansen från Gina Tricot och jag vågar inte räkna ut hur många jag köper på ett år. Perfekt att röra sig i på salongen, sitter som en smäck och man kan alltid lita på dessa jeans. Sedan tog jag med ett par ”fejk” läder byxor som du kan matcha med en långa kavajen (klick).

Sist men inte minst var det en uppsjö som frågade mig om denna kappa som jag bär flitigt, den finner ni HÄR (klick) och är tamme den mysigaste kappan i vinter. Den är mjuk, lång och i en perfekt beige färg ❤️ *finns även i svart & röd – jag har storlek 38 i min

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"