Business

Godaste pizzan i Stockholm, mysfika & jag orkar inte med hetsen

Hej hjärtan! 

Är det Black Friday tro? Jag hade förberett ett ”fynd” inlägg innan men hann inte få klart det innan jag skulle iväg. Min mobil har klingat hela dagen, min mail är överröst med Black Friday erbjudanden och jag får snart panik. Att bara spendera tid inne i city kan vara det värsta jag gjort på länge. När jag väl nu kom hem kände jag ”Nej, jag känner verkligen inte för att publicera detta inlägg”. Alla influensers gör samarbeten idag och hetsen är ENORM, jag får panik.

Det värsta av allt är att butiker HETSAR om världens rabatter och erbjudanden men när man väl kollar in alla sidor är det typ ”20%” eller få tre betala för två. Kollar ni in USA där det är 50-70% rabatt på ALLT, där snackar vi ”Black Friday”. Jag blev på något vis sjukt provocerad och det räcker med erbjudanden för idag, inte från min blogg i alla fall.

Jag hade en super mysigt möte med pr firman Graaf Ledin PR Agency tidigare idag. Två riktigt grymma tjejer som kör sin grej och dom inspirerar mig verkligen. Dom bjöd på den godaste kakan, kaffe och massor med snack. Jag tycker oftast det är roligare att ses intimt istället för på stora pr-events, måste göras oftare.

 

Igår kväll åt jag nog den godaste pizzan någonsin på Meno Male på Sibyllegatan tillsammans med A och hans mamma. Jag satte ihop en egen pizza med gorgonzola, tryffelsalami, mozzarella, vitlök och ruccola. Om ni är ute efter grymma pizzor i äkta Italiensk stil, MENO MALE är dit ni ska gå.

Jag kom precis hem till ett välstädat hem, vi har en ny städerska med ett nytt städbolag och jag älskar henne mer än allt. Hon är så noggrann, gullig och det är en fröjd att ha henne här varje fredag. Jag och A ska köpa hem någon god mat, kolla på en film och bara umgås. Min lillasyster med dotter kommer hit från Gävle imorgon så jag längtar ihjäl mig efter dom. Ha en underbar fredag vänner och hetsa inte med shoppingen nu ❤️

 

Kommentarer

  1. Ann-Sofie

    För några år sedan var jag i NYC på Black friday. Pallade inte att shoppa alls då.
    Men perfekt att turista, var lugnare än andra gånger jag varit där. 🙂
    Däremot var det häftigt att se Macys thankgivingparad, men trångt givetvis.

  2. Helen

    Ahhhh, det är därför jag verkligen gillar din blogg….du är så ärlig och fötterna på jorden…..du säljer dig inte för extra cash utan står dina principer fast, de kallar jag integritet! Heja Dig!

  3. Annika

    Varenda blogg jag läser har idag gjort reklam för Chimi Eyewear.
    Lite lätt tröttsamt faktiskt.
    Min mobil har plingat hela dan och mailkorgen har bombats hela veckan. Det blir för mycket.

    Glad fredag!!!

  4. Sofia

    Hej
    Är så missnöjd mes mitt hår och harvalfrig lyckats hitta en frisör sär hag inte grpter när jag kommer hem.
    Antar inte men ändå värt att orova ju. Finns det någon chans att man kan boka tid hos dig?
    Mvh Sofia

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"