Elins liv

CHARK, VINTERDÄCK & TORSK

Hej älskade vänner! 

Hur mår ni? Jag hoppas ni har haft en underbar helg. Jag tycker dock att den har gått för fort, redan måndag imorgon. I fredags kom vi hem sent från jobbet och bara mös hela kvällen hemma. Igår kom min syster och lilla Molly från Gävle för att spendera helgen med oss. Innan hon kom hit så åkte jag och A en runda för att vi måste köpa vinterdäck till min bil. Jag ska åka iväg nästa helg och behöver bilen nämligen så det blev lite panik. Det är redan snö och glashalt i Stockholm så det är tur att vi har två bilar, för A’s bil har redan vinterdäck.

Vi hittade ett par och firman kommer hem till oss i veckan (förhoppningvis) och byter däck på bilen, hur bra service?! Sedan åkte vi och handlade mat, chark och ostar för vi hade planerat att bara mysa ner oss i soffan hela kvällen. Min bästis kom förbi också, bästa sällskapet.

Detta är MYCKET godare än chips och dipp, tycker inte ni också det?!

Mina bästa ❤️

Vi däckade efter 23.00 och sedan vaknade vi rätt utvilade idag med tanke på att vi har en ettåring hemma, haha. Men vi packade in oss i bilen för att ta oss till Täby Centrum, min favorit galleria i Stockholm. Mall Of Scandinavia är betydligt närmre men jag klarar inte av vara där. Jag vill inte shoppa så mycket innan vi åker till New York så vi strosade mest runt men jag köpte en ny pyjamas och nya strumpor. Lilla tjejen fick lite nya kläder och vi stannade förbi Melanders för en sinnesgod torsk. Nu har vi landat i soffan och ska avsluta denna vecka med någon bra film och imorgon kör vi igång med en ny vecka. PUSS PÅ ER!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"