Beauty

DEN BÄSTA MASCARAN JUST NU

God kväller vänner! 

Sorry för min frånvaro, speciellt från Instagram men ibland hinner livet ikapp. Min syster är fortfarande här och jag vill umgås så pass mycket jag kan med dom innan dom åker tillbaka till Gävle. I och med att vi åker till New York om några veckor kommer jag inte hinna hem till Gävle innan jul och mitt schema är inte en en lek innan resan kan jag lova. Jag ser fram emot att göra alla kunder fina i håret men fasen vad jag kommer få kriga för att klara av dessa veckor, skräckblandad förtjusning.

Men hur som, jag ville börja veckan med ett tips. Jag är en person som aldrig byter mascara, jag kan testa olika men det slutar allt med att jag använder samma. Den som varit min favorit länge nu är denna (klick) *rea men nu, NU har jag funnit min nya kärlek.

Som jag krigat för att få hem denna, den har varit SLUT ÖVERALLT. I butik, på nätet, utomlands – you name it. Därför vill jag verkligen tipsa er om denna nu när den finns inne på Sephora – HÄR (klick).

Jag fick en liten test av denna mascara på ett pressevent jag var på, såg något litet rött ligga längst ner i påsen så jag testade den. Nu låter det här som värsta grejen men jag har svårt att finna en bra mascara så när jag väl hittat en som jag tycker om vill jag verkligen belysa det.

Det är en stor, luftig borste som ger ett riktigt bra grepp. Den smular ingenting och håller sig snygg hela dagen. Nu har jag förvisso ett par ögonfransar som står RAKT UT, någon annan som har det problemet?! Jag måste gå till Elita på Skin Agency och börja dom igen, blir galen – det spelar ingen roll hur mycket jag böjer med fransböjare så åker dom ner illa kvickt. Men med det problemet så är en bra mascara ett måste för mig.

Här har jag använt den också. MEN, det finns ett men. Jag använder fortfarande min gamla (klick) mascara på underfransarna. Borsten är lite för stor för att jag ska komma åt snyggt på underfransarna. Nöjd, nöjd – nöjd. Nu ska jag kolla på ”VÅR TID ÄR NU” och mysa med mina tjejer här hemma. PUSS

Kommentarer

 1. Anonym

  Du klagade i ett inlägg på köphetsen, speciellt kring Black Friday, men du har själv affiliatelänkar i princip i varannat inlägg du gör. Hur tänker du där?

  1. Elin Johansson

   Jajjemen, just den dagen var det hest. Det är för att jag vill tipsa er om olika produkter jag skriver om och skulle jag inte lägga länkar så frågar alla ”vart finns den att köpa” 🙂 Jag vill på ett enkelt och smidigt sätt låta er klicka er vidare om man vill. Vill man inte generera mig affiliate-klicken så är det bara att söka på varan själv och köpa den på egen hand. Kram Elin

 2. Linda

  Japp, säger som de andra – vattenfast är det enda som funkar för att hålla böjen! Bra fransböjare (jag kör en från MAC) och sen vattenfast mascara och böjen sitter hela dagen (om jag inte tränar, då faller de ner lite men är fortfarande inte spikraka).

 3. Cissi

  Tyckte att vattenfast mascara var onödigt och svårt att få bort TILLS jag insåg precis det här… det får böjen att hålla. Guld värt!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"