Elins livHomeLivsstilProdukttips

FÖLJ MED MIG UNDER DAGEN

Hej finisar!

Så roligt att ni kommer med inläggs-tips, allt blir så mycket roligare då – tänkte köra vad jag har gjort idag nämligen. Jag gick upp 09.00 idag, somnade inte förens efter 02.00 tyvärr och när klockan ringde 07.00 så klarade jag inte ens av att stänga av alarmet. A har ju varit i Norge på jobb så vi låg och FaceTime:a halva natten, haha – precis som vi gjorde i början när vi började träffas. Vi hade svårt att få ihop att ses så vi FaceTime:ade istället, så roligt.

09.00-12.30

Men jag ordnade fram min vanliga frukost, ägg, grekisk yoghurt, granola, honung och kaffe. Jag har en stor intervju som jag måste svara klart på, det är HUR många frågor som helst så jag började dagen med att börja svara på dessa. Jag gick igenom en del mail och sedan öppnade A dörren vid 11.30 snåret, äntligen är han hemma. Jag sminkade på mig lite snabbt och slängde upp håret i en tofs.

13.00 – 15.00

Jag hade lyckats slå av en nagel i helgen och jag kan inte jobba på salongen om någon är sönder – hår som fastnar och det gör ont. Jag fick en tid för att laga den 13.30 inne i stan så den knep jag direkt. A följde med mig in för jag skulle hämta massor med paket och en underbart fin blomma som jag inte fick med på tunnelbanan i måndags. Vi åkte hem direkt efter och jag köpte med mig lunch till oss på Melanders.

Deras räksallad är den godaste jag vet, måste testas för er som missat denna. A drog iväg till jobbet och jag passade på att gå ut med hundarna i skogen innan det blev mörkt. Får panik på detta mörker…

15.00 – 17.00

Jag älskar förvisso vinter, jag längtar tills det kommer MASSOR med snö. Hundarna älskar att pulsa i snön och jag tycker det känns fridfullt med snö. Jag tog på mig min nyinköpta monster jacka som man INTE fryser i kan jag lova. Man tar upp fyra säten på tunnelbanan och det är som att gå runt med ett stort duntäcke. Den är från Acne och ni finner den HÄR (klick) *jag har killmodellen för det var snyggare är tjejmodellen

Sen har jag ett möss-tips, ovan. Jag är ingen person som tycker huvudbonader är så speciellt fint att ha på sig men detta år kan jag medge att fasen vad skönt det är. Jag sprang på denna (klick) för 250 kr, riktigt skön och snygg.

Sedan mina vänner, Elin har blivit med dröm-vinterskorna. Jag har velat ha dessa så länge men känt att prislappen är något hög. Har jag kostat på mig en vinterjacka som jag ska använda forever så måste jag följa temat och äntligen köpa dessa. Jag kommer bo, leva, dö i dessa skor framöver – HÄR (klick).

Här har vi den magnifika blomman som underbara Emelie på Elite Floral (vår bröllops-florist) kom in med i måndags. Det kanske inte syns på bilden men den är gigantisk så det hade inte fungerat så smidigt att få hem den på tunnelbanan. Wow, jag som inte är någon blom-älskare ramlade nästan av frisörstolen när hon kom in med den. Samma blommor som på bröllopet fast i en jul-edition – TUSEN TACK!

Sedan var det dags för mig att plocka upp mina GALET SNYGGA ADVENTSLJUSSTAKAR (här-klick). Jag köpte hem dom lite billigare på ”Black Friday” förra veckan och det har kliat i fingrarna hela helgen att få sätta upp dom. Torsten är med i vanlig ordning, alltid när jag sitter på golvet och donar.

Nej men ni ser ju, man orkar inte. Jag yrade runt som ett höns igår för att ragga lampor, lite surt att det inte kommer med. Köpte liksom tre stakar och det sitter sju lampor per stake. Jag gick in i en lampbutik och dom som egentligen skulle vara till kostade liksom 119 kr för TVÅ lampor, kom igen?! Får ju fasen en ny stake för dom pengarna. Så då fann jag dessa små rackare för 19 kr styck, helt ok.

NÖJD – NÖJD – NÖJD

BÄSTA TIPSET:
Jag tycker dock att dom lyser för starkt så jag googlade lite och det finns ”dimbara eluttag” – HUR SMART? Dessa (klick). Så jag skickade A på att köpa dessa på vägen hem, ett riktigt bra tips!

Sedan klickade jag hem en till sak på ”Black Friday”, nya kastruller. Dom vi hade sjöng på sista versen och jag fick alla dessa för 1499 kr (Ordpris: 3999kr) – HUR BRA?! Om ni har någon stackars själ som behöver nya kastruller så måste jag säga att detta är världens bästa julklapp. Ni finner dom HÄR (klick).

I helgen märke jag att Torsten hade kissat på GARDINERNA!!!!!! Jag vettefasen varför han gjorde det, galen blev jag – han var till salu någon minut där. Så jag fick tvätta dom, stryka och glatt hänga upp dom igen. Men nu kommer snart A hem och jag ska laga torsk med äggsås och ärtor – hur gott?! Ha en underbar kväll vänner. PUSS

Kommentarer

  1. Frida

    Hej! Var försiktig med dimmern. Vi har samma ljusstake och alla lampor gick när vi satt den i kontakten. Är ganska säker på att det står efter lite googlande att du inte kan dimra den men de kan ha ändrat senaste åren.

  2. Sofie

    Hej Elin! Har samma ljusstake som dig som är nyss inköpt. Insåg också vad glödlamporna kostade :p helt galet, därför undrade jag vart du hittade dina för 19kr? 🙂

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Hej Sofie!
      Åh vad roligt 🙂
      Jag gick in i en lampbutik och frågade. Men zooma in på bilden när jag sitter med lamporna så kanske du kan lista ut vilka lampor det är. KRAM

  3. Ellen

    Hej Elin! Undrar varför olika frisörer behöver olika lång tid för samma sorts färgning? Har kikat lite på att boka klippning och balayage och en frisör bokar upp 2,5 h och en annan 3,5 h. Beror det på olika tekniker som tar olika lång tid eller bör man oroa sig för att den snabbare inte är lika noggran?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"