Elins liv

1 DYGN I ESKILSTUNA & BÄSTA VÄNNER

Hej fina ni!

Glad första advent föresten. Jag har inte hunnit fixat klart julen här hemma i och med att jag och Nicole satte oss i bilen och åkte till min vän Nadja som bor i Eskilstuna. Vi skulle kommit iväg mycket tidigare igår men jag ville sova ut, ta en dusch och göra klart några saker på datorn innan vi skulle åka iväg. Det blir ju mörkt efter 14.00 så dagarna blir inte mycket att hurra för.

Jag har känt Nadja i 9 år och sedan hon flyttade från Stockholm för flera år sedan har jag inte hälsat på henne. Hon har varit i Stockholm såklart men nu kände jag att NU ÅKER JAG. Nicole ville följa med också så det blev en JACKPOTT. Vi hade bara planerat att dricka vin och äta gott, det var precis så det blev.

I stannade i Södertälje och käkade på MAX, det godaste jag vet – haha. Antingen gillar man Mc Donalds eller MAX – jag väljer MAX alla dagar i veckan. Vilket läger tillhör ni? Jag extra jobbade på MAX under högstadiet och under gymnasiet så jag har stenkoll på att fungerar och hur fräscht allt är så jag väljer alltid MAX.

Framme!
Nadja bor helt fantastiskt fint, wow. Ett mer Instagram vänligt hem får man leta efter och på bilden ser ni lilla krabaten också, fina killen. Det tog bara 1 timme och 10 minuter att köra så varför åker man inte ner oftare, skäms på mig.

Efter krabaten hade somnat styrde vi ihop tacos och bara mös. Det var helt underbart att få byta miljö och bara hänga med sina bästa vänner.

Jag har bott i denna långa, tjocktröja dom senaste månaderna – den är från Zara!

Ett underbart dygn, så underbart. Vi åkte tillbaka innan det blev mörkt och jag kom hem till en förkyld man. Jag ska laga middag och plocka upp dom sista ljusstakarna som ska in i sovrummet. Jag måste köpa en ljusstake, en sådan med fyra ljus och ha på köksbordet. Sedan ska jag försöka baka lussebullar i veckan, det är ett måste.

 Jag gjorde egen Ingefära shot med citron och chili så vi håller oss friska innan New York. Det 2,5 vecka kvar tills vi åker, kunde inte bli mer taggad. Imorgon kväll ska jag iväg på en riktigt maffig sak, berättar mer imorgon. Ha en underbar ikväll vänner ❤️

 

Kommentarer

 1. Kristin

  Vad mysigt ni verkat ha 🙂
  Jag gillar den maffiga ljusstaken på tv-bänken, och hyllorna i din vän Najdas hus. Mysigt med ljusen! Tycker det nästan är höjdpunkten under de mörka månaderna att ha hela huset fullt med tända ljus. Cozy factor deluxe.

  Jag gillar både McDonald’s och MAX. Det beror lite på humör vad jag är sugen på. Kan man tillhöra båda läger? 😛 Däremot föredrar jag pommesen från Donken.

  Har du recept på ingefärashoten? Kanske inte så svårt att Googla på dock 😛 Gillar när det är starkt så det nästan brinner näshåren! Känns som det är mer effektivt då,haha.
  Hoppas Andre mår bättre i dessa förkylningstider.

  Kul med NYC resa. Har själv aldrig varit där, men det känns ju som en Bucket-list resmål man bara SKA göra. 🙂

  Ha det bästast.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"