Elins liv

Madama Butterfly @ Kungliga Operan

Hej finisar! 

Alltså, jag har varit med om en av dom häftigaste upplevelserna någonsin. Jag och A fick en middag och en Opera föreställning från Janne i bröllopspresent och som jag längtat efter denna dag. Jag pratade om detta med Janne för ett år sedan kanske att jag skulle vilja gå på Opera någon gång. Jag tycker det känns så lyxigt, från en annan värld och något man inte gör ofta i livet. Jag hade tänkt att köpa värsta stassen men jag hann ingenting igår så jag fick ta fram min gamla nyårs klänning från förra året. Det var många som frågade vart den är ifrån och den kommer från Filippa K, dock förra årets så jag hittar den ingenstans – tyvärr.

Jag tog på mig ett par klackar från Scorett, örhängen från Efva Attling, skärp från Valerie och sminkade på mig mer än vanligt. Jag plattade håret med en plattång, tuperade och satte fast håret bakom öronen med hjälp av små klämmor.

Det började med en middag på Brasseriet, ligger under Operan. Vi skålade in med lite bubbel och åt en förträfflig middag tillsammans.

 

Älskar den här bilden på oss, min älskade man ❤️

Vi började med hummer, wow vad god den var!

Finaste vän, stort grattis på din dag idag förresten ❤️

Jag har nog aldrig varit i en vackrare lokal någonsin, wow. Vi såg ”Madama Butterfly” som är en italiensk opera, passande bröllopspresent va? Jag hade en tanke att jag skulle sitta och böla som Vivian i ”Pretty Woman” men det gjorde jag inte, blev mest helt paff över hur i herrans namn kan man sjunga sådär. När dom gick upp på dessa höga toner ställde sig varenda strå upp på min kropp. Janne hade satt oss på en egen balkong och jag förstår varför det är dom bästa platserna.

Under pausen fick vi gå in i denna maffiga rum, jag stod paff ett tag och bara stirrade!

Janne hade förbokat ett bord med lite bubbel och snacks i pausen, riktigt lyxigt.

Mina karlar i livet, vad skulle jag göra utan er?

Tusen tack Janne för en underbar kväll och någonting som jag måste göra fler gånger. Balett står på önskelistan nästa gång, det vore helt magsikt spännande att gå på. Jag har aldrig känt mig så lyxig och speciell på något vis som jag gjorde igår, måste upplevas!

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"