Hair

PUREOLOGY SLUTAR SÄLJAS I JANUARI 2019

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag sitter med en kopp kaffe och ska iväg på möten halva dagen och i eftermiddag ska jag vara på salongen. Men jag har lurat på detta ett tag och väntat in mer information inom det jag ska säga er nu. Mitt favoritmärke (i alla fall schampo och balsam) kommer sluta säljas i Norden från och med januari 2019, hemskt va?! Men i Europa kommer endast England ha kvar Pureology. Jag fick höra detta på omvägar för ett tag sedan och har sedan dess försökt få svar från Loreal. Jag blev såklart så ledsen för jag älskar ”Hydrate” serien, resterande kanske inte är så mycket att hänga i julgranen. Jag har under åren tipsat er om Pureology och därför vill jag verkligen gå ut med detta för att dom som vill ska ta chansen att köpa upp ett lager.

ANDEDNINGEN: 

Jag mailade Loreal’s Commercial Director och frågade vad anledningen var och detta fick jag som svar:

 • Det stämmer att vi i Norden inte kommer ha kvar Pureology från januari 2019. Anledningen är att EU infört eller kommer under 2019 införa nya regler gällande hur produkter får märkas upp. Pureology behöver märkas om ifall vi ska sälja dem inom EU. Den mängd Pureology vi säljer i Norden är för liten för att motivera ommärkning, därför är det beslutat att inte sälja Pureology i Norden från jan 2019

 

Alltså att i juli 2019 kommer det en ny lag som innebär att man inte får ha text med ”free from …” på produkter. Det har gått lite mode i att skriva allt som inte finns i produkten istället för att fokusera på vad produkterna innehåller. Att ändra designen (texten) på alla produkter kostar väldigt mycket pengar och dom menar att Pureology säljer för dåligt för att det ska vara värt att ändra om texten på paketeringen. Denna lag gäller såklart alla produkter på marknaden inte bara Pureology. Så vill ni hinna köpa hem det bästa balsamet (framförallt) så finner ni det HÄR (klick) – eller i snurran ovan. PUSS

Kommentarer

 1. Malin

  Pureology finns dock fortfarande i flera nätbutiker. På Cocopanda t ex. Och att beställa från England behöver inte alls bli så dyrt som man kan tänka sig😁
  Finns ju dessutom i literflaskor hehe.

 2. Karin

  Hej Elin,
  Har du nåt bra tips på schampo, balsam och inpackning för ett torrt hår och torr hårbotten? Efter tvätt är mitt hår svinto, klumpar liksom ihop sig. Nästan som att jag har stora rastaflätor, haha.
  Och det blir likadant efter klippning också.

  /Karin

 3. Rebecka

  Nej vad ledsen jag blir!! Tycker detta är toppen för mig som har Hairtalk…åh, kan du inte tipsa om andra märken som passar bra när man har just hairtalk? Tycker inte så mycket om Hairtalks egna produkter för håret 🙁 Men vet att vissa typer av schampo och balsam inte ska fungera så bra ihop med hairtalk fästena?
  Skulle vara så tacksam om du kunde svara på detta fina du! <3

 4. Elin

  Men vaFAN! Det är hitills den enda serien jag lyckats hitta som gör mitt hairtalk hår glansigt och återfuktat. Inget jag fått tips om från min frisör utan provat mig genom serie efter serie och till sist hittat denna.
  Kan du snälla snälla tipsa om en alternativ serie som är likvärdig? Kosta det kosta vill!!! Jag orkar inte köpa 1000 olika schampon igen alla säger skall vara bra men som inte funkar…

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"