Elins livMy thoughts

Friskvård, julbord och nya speglar

God förmiddag vänner! 

Det är måndag, shit vad denna helg har sprungit iväg. Jag var helt utmattad i fredags och däckade rätt hårt efter 00, det slog liksom till på något sjukt vis. Jag ville ändå hålla mig uppe och njuta av en ledig kväll tillsammans med A men jag höll ut rätt bra ändå. Men i lördags var det dags för mig att fixa håret, som jag längtat. Mina fästen hängde rätt mycket och min ton hade inte blivit så snygg så jag och min kollega/vän Sandra bestämde oss för att hjälpas åt. Hon ville ha nytt Hairtalk hår och jag behövde rustas upp inför New York. 

Jag tog på mig dundäcket (jackan från Acne) som är det bästa köp jag gjort, tror ni jag fryser? Nej… sedan har jag varit duktig med mössa och bra skor – älskar att bli äldre. Jag kommer ihåg när jag gick i högstadiet och hade ballerina skor mitt i vintern (med strumpor i) och jag hade en tunn skinnjacka till. Varför var man så vrång? Mamma var galen! 

På kvällen åkte vi ut till Täby Centrum och inhandlade lite smått nödvändigt till USA så som adapter, nya hörlurar som tar bort ALLT ljud runtomkring. Eftersom vi ska flyga en halv dag så vill jag kunna få ro i själen, lyssna på ljudbok eller poddar. Ska jag vara ärlig så ser jag fram emot flygresan – 8 timmar total avskärmning. Vi har lyxat till med att åka Business så det kommer bli skönt. Vi åt middag på Melanders och efter mitt halva glas vin kände jag, nu måste jag hem och slänga mig i soffan. 

Igår var det dags för mitt första julbord som gick av stapeln på Sjöpaviljongen nära där vi bor. Mamma, pappa, syster och lilla Molly kom till Stockholm från Gävle strax efter lunch och snön bara yrde ner. Jag har längtat efter snön, hundarna älskar det lika mycket som mig. 

Jag hann ta två bilder, haha. Det var så mycket folk och kände att en fotosession inte var lämplig i vimlet. 

Älskar dig ❤️

Jag försökte faktiskt göra en snygg tallrik men äsch, är man på julbord så är man. Jag älskar mest den kalla delen, sill och potatis är favoriten. 

Den här gullungen var på strålande humör och hann både slänga en tallrik i golvet och köttbullarna låg som ett bollhav runt henne. 

Sedan gick vi upp till oss för att ta en kaffe och pappa hade lovat mig att sätta upp mina speglar i kontoret. Jag har haft dom liggandes hemma i flera månader men eftersom det är betongväggar överallt och speglarna är tunga så måste dom borras upp. Molly gick runt med kopplet (utan hund) och tog ut alla mina produkter ur alla skåp, haha. 

Här ser ni ena spegeln, åh – jag älskar dom. Jag ska visa er i veckan hur fint det blev, rummet fick en helt annan känsla. Nu är jag i alla fall på salongen, ska riva av dagen till 20.00 och det blir mitt sista arbetspass på salongen för i år. Imorgon ska jag packa, fixa allt inför resan och lämna hundarna. ONSDAG ÅKER VI!!!!

Kommentarer

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Dom är från Bose och heter typ ”Noise cancelling”. Nu när jag flög till NYC så kommer jag ALDRIG använda vanliga hörlurar igen, det blev HELT tyst – en riktigt cool men konstig känsla. Kram och GOD JUL!!!!

  1. Katri

    Hej Elin! Jag bara älskar den här bloggen, den är häftig! I texten nämnde du ljudböcker. Skulle du kunna rekommendera någon bra ljudbok app för mig? Tack snälla!

  2. alexandra

    Hej Elin!
    Jag är lite sugen på att fötjocka håret med hjälp av hairtalk med har lite funderingar kring det. Har under ett par år använt mig av Rahuas shampoo + balsam (hörde talas om märket för första gången via din blogg faktiskt!!) vilket verkligen har gjort underverk för mitt hår. Känner mig därmed inte redo att ge upp en hårvårdsrutin som verkligen fungerar för mig, men vill som sagt samtidigt sätta in ett par paket hairtalk. Är det nödvändigt att använda hairtalks egna produkter eller tror du Rahua kan fungera lika bra? Dessutom undrar jag, kan man ha balsam i hårbotten när man har hairtalk?

    Skulle vara supertacksam för svar!
    Kram på dig

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Hej Alexandra!
      Åh vad roligt 🙂
      Oj, jag har för mig att just Rahua inte fungerar alls med Hairtalk. För att garantin ska gälla så rekommenderar Hairtalk att alltid använda deras egna produkter. Man ska inte ha balsam i botten pga fästerna. Men hör med din frisör så hjälper hon/han dig med alla frågor för just ditt hår. KRAM

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"