HairHårförlängning och löshårHårtips

Vill du ha ett extra svall som är enkelt att ta av och på?!

Hej finaste ni! 

Nu har Elin Molimenti arbetat sin sista dag på salongen för i år. Jag checkade ut 20.13 igår kväll och jag kan fasen inte vara mer stolt över min prestation på salongen detta år. Jag har utvecklas jättemycket, jag tycker det är roligare än någonsin att träffa mina kunder och hjälpa dom till ett finare hår. Men jag fick avsluta med min fina kund Irene och jag tror inte många vet hur SMART idé detta är och jag vill lyfta detta igen. Kommer ni ihåg när jag åkte till Barcelona med Hairtalk för att fota just detta, Hairband (HÄR-inlägget)

Tänk, två veckor efter denna resa träffade jag mannen i mitt liv ❤️

Såhär såg det ut då och jag har nog satt 5-6 st Hairband på mina kunder bara i höst. Det är alltså ett icke permanent alternativ till löshår. Kommer ni ihåg clip-in som var populärt förr men som var förrödande för hårbotten och resulterade till kala fläckar i hårbotten?

Detta kan inte bli mer skonsammare och är perfekt för dig som inte vill bära extensions permantent, men vill ha de extra svallet när du känner för det. Men även till dig som redan har Hairtalk men vill få extra fyllighet och volym vid specifika tillfällen. Ett band motsvarar ca 4 paket ”vanliga” Hairtalk – alltså en full förlängning. Dom finns i 19 olika färger och självklart håller Hairbandet samma exklusiva kvalité som det vanliga Hairtalk håret. 


Jag använde färgen 18/25/613 i 40 cm och colorplussade den med regular och brown. Hur smart är inte detta? Hon kan ta av sig den när som helst och vårda sitt egna hår utan att behöva tänka på vilka produkter hon får använda osv. Irene har haft vanliga Hairtalk fästen några år nu och tanken var att vi skulle sätta i en full förlängning denna gång men jag intruducerade henne för ett Hairband och hon tog det direkt. SÅ nöjd med hela hennes look, lyxigt och kvinnligt. 

FÖRE / EFTER

Jag älskar smarta lösningar och tränar man mycket eller tycker det är en plåga att behöva tvätta sitt Hairtalk, föna och locka så är detta alternativ helt fantastiskt – bara hänga av på. Eller om man vill få stylingen att hålla bättre i sitt egna hår då är ett Hairband också fenomenalt bra. Det finns massor med fördelar och för att kunna få just detta måste man ta kontakt med en Hairtalk utbildad frisör, vill du söka på stad eller salong (GÖR DET HÄR). Då hjälper hon/han dig att välja ut färg (färga), klippa in och guida er igenom hur det funkar. 

Kommentarer

 1. Isabelle

  Hej Elin
  Hur mycket ”eget” hår måste man ha för att kunna använda hairband? Tänker om man har rätt tunt hår. Jag vill så gärna kunna använda mig av denna lösning då jag tycker de börjar bli jobbigt med löshåret, har hairtalk idag. Jag blir begränsad när de kommer till träningen.
  Sen undrar jag kan man använda hairtalk dagligen?

 2. Sanna

  Hej Elin!
  Är lite sugen på att se över möjligheten med ett hairband. Men undrar om man kan sätta upp håret eller om det ser konstigt ut då?
  Lider av psoriasis i hårbotten och mitt hår blir då snabbt fett. Då är räddningen för mig att sätta upp det på olika vis!
  Förstår att det kanske fungerar med lägre uppsättningar, men rädd att det på något vis ska synas med delen vid bakhuvudet.

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Hej Sanna!
   Åh vad roligt 🙂

   Det är svårt att sätta upp håret högt med den. Men en låg tofs, fläta och knut går hur bra som helst. Den sitter så pass smart så den syns inte alls 🙂 Gå till din frisör som är utbildad med Hairtalk och konsultera. Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"