Livsstil

GOD MORGON NEW YORK

Hej och god morgon från ett soligt New York!

Allt har gått bra, vi är framme. Flygresan gick hur bra som helst men fasen vad trött man var. Vi landade 20.30 lokal tid och då är klockan 02.30 på natten i Sverige vilket gjorde att vi var så sjukt sega. Jag måste köpa stödstrumpor för jag svullnade upp något enormt under flygresan. Mitt ansikte, händer och fötter pumpade. Min vigselring skar in i fingret och även om jag försökte hoppa igång kroppen så hjälpte inget. Jag har aldrig haft det problemet tidigare så det var något nytt. Har någon annan samma problem? Help!!!

Jag vaknade 05.30 lokal tid, klarvaken – dock hade jag räknat med det. Jag hoppade in i duschen, sminkade på mig och inväntade frukosten vi hade beställt till rummet. Av bilden ovan att döma så ser ni mitt trötta face, haha.

Vi bor på ett helt fantastiskt Hotel, ska fota och visa er sen. Jag hade läst överallt att man ska bo i den nedre delen, utifrån vad vi önskar såklart. Känns så overkligt att vi ska fira jul i den här häftiga staden. Husen är så höga, människorna är trevliga och jag hoppas på massor med äventyr denna vecka!

Nu sitter vi i en taxi som ska ta oss till Avis hyrbilar där vi hyrt en bil. Vi ska kickstarta denna resa med att besöka Woodbury Outlet som ligger utanför Manhattan. Hoppas ni får/har en underbar dag! PUSS

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"