HomeMy thoughts

ÄNTLIGEN ÄR MINA SPEGLAR UPPE

Hej älsklingar!

Mitt uppe I New York vibe:en så kom jag på att jag glömt att visa er mina speglar i kontoret. Just kontoret är ett rum där jag förvarar ALLT som rör mitt jobb. Vi pratar pressbud, bidrag till Swedish Cosmetics Awards, bolagspapper och det har på senare tid blivit mitt rum där jag sminkar mig. Jag märkte att lampan som jag slår på när jag filmar videos är det ULTIMATA ljuset att sminka sig framför. Jag har lite svårt att sitta här inne och jobba framför datorn, jag trivs bättre vid vårat stora köksbord. Jag tror jag behöver göra det lite mysigare, få in lite mer feeling där inne – hänger ni med. Jag tänkte mig en dagbädd vid fönstret men rummet är för litet så det fanns ingen size som passade: hmmm… jag måste fundera.

Speglarna kommer från märket Broste Copenhagen och finns HÄR (klick). Jag tror det finns tre olika former på dom och jag föll pladask för dom. Jag såg alla hem flödas med runda ”tunna” speglar över soffan och fick lite paaaaaanik så jag var helt bestämd att dessa ska jag ha.

Hur fina? ❤️

Nu när pappa kom förra helgen så fick jag hjälp att få upp dom, rummet känns mycket större och jag älskar att dom är maffiga. Klockan närmar sig middagsdags här i New York och vi ska äta middag på La Esquina, det ska bli SÅ GOTT. Janne, ni vet: Han landade igår i New York så ska träffa upp honom också tänkte vi. Ska jag vara ärlig saknar jag hundarna, snön och jul-myset hemma i Gävle. Min älskade familj och mamma, speciellt mamma såhär i juletider. Det hade räckt med fem dagar här i NYC, men vi åker till Gävle när vi kommer hem så firar vi lite sen jul där. Jag älskar julen så mycket och det är första gången i hela mitt liv jag INTE firar utan min familj så därför jag är lite blödig. Men vi har det riktigt mysigt här, det ska jag inte klaga på.

Imorgon har vi bokat SPA, vi ska se ”Kalles Jul” i Svenska Kyrkan här i NYC och äta julgröt. På kvällen ska vi äta middag på en superfin restaurang så det går INGEN nöd på oss. Hoppas ni har en mysig uppesittarkväll ❤️

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"