Elins livMy thoughts

Jetlag, träning & Gävle

Kaffe, havregrynsgröt med blåbär, ett ägg och en ingefära shot.

Hej finisar!

Jag har haft ett par konstiga dagar sedan vi kom hem från New York. Jag trodde inte jetlag:en skulle vara så illa men det har varit svårt att komma in i livet igen. Från att ligga klarvaken till 05.00 till att vakna efter 15.00, det har varit olidligt. Vi vaknade 15.30 igår, DET VAR REDAN MÖRKT – dock kollade jag på klockan efter 04.00 så det kanske inte var så konstigt. A gick ut med dogs på morgonen men istället för att ruska upp mig så somnade han om – haha. Men jag fick panik när jag missat en hel dag så vi tog på oss träningskläderna och rev av ett svettigt pass på gymmet. Jag städade hemma lite, vi kollade på film och vid 23.00 tog jag två insomnings-tabletter och somnade som en stock.

Jag ställde klockan på 8.00, jag SKA bara upp. Vi åt en lång frukost och sedan gick vi ner till gymmet för att köra överkropp eftersom vi körde benpass igår.

Eftersom jag legat på latsidan med träningen dessa månader så körde jag igång med lätta vikter och fokus på att få igång kroppen igen. Det var riktigt skönt och vi la in vidriga burpees mellan rygg/axlar, körde 5 varv med 5 olika övningar och sedan avslutade vi med plankan 3×1 min.

Jag stuvade ihop en lunch bestående utav torskfilé med lite pesto på, gröna ärtor, en halv avokado och lite sallad. Tog vad vi hade hemma helt enkelt.

Mölle sitter framför ratten och jag med datorn bredvid. Nu ska vi upp till min familj i Gävle för att fira nyår. Jag har aldrig tyckt om nyårsafton, dels för att jag alltid haft hund och för det är sån hets kring det, samma med midsommar. Vi ska käka en god middag och bara mysa, det är livet det.

Kommentarer

  1. Madde

    Hej.
    God fortsättning. Har idag kört purelogy hydrate efter rekommendation från dig. Nu när det ska sluta säljas undrar jag vad du kan ge för tips istället. Är blond i längderna, naturliga färg i botten. Väldigt tjockt hår, någon/några cm från axlarna.
    Kram och tack för en bra blogg

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"