Elins liv

Lugn och skön helg

Hej finaste ni!

TUSEN TACK för att underbar respons på mitt senaste inlägg, wow. Alla ni som taggar mig på Instagram eller skickar mail/dm till mig, jag läser allt – blir så rörd. Jag vill lyfta viktiga punkter och jag tror senhårt på att om vi förbättrar kommunikationen mellan kunder och frisör kommer missnöjdheten minska och resultaten kommer bli desto bättre.

Men denna vecka har varit jättebra, jag har jobbat på salongen, jobbat med blogg/annat samt tränat som en galning. Jag vill förbereda kroppen så pass mycket det går innan operationen NÄSTA VECKA. Men ska jag vara ärlig så känns det verkligen skönt att kommit in i träningen igen, maten och jag känner redan skillnad på kropp/knopp. Jag har varit på LPG två gånger denna vecka och två förra veckan samt har en kvar dagen innan OP nästa vecka. Jag ska även till naprapaten och frigöra lite spänningar för bättre blodflöde, det ser jag fram emot.

Men i fredags var vi bjudna till Ariane och henens kille för en efterlängtad middag. Vi hade en riktigt mysig kväll och vi blev bjudna på en smarrig pasta.

Det var något med räkor, chili, soltorkade tomater, vitlök och massor med gott. Jag håller mig undan alkohol nu så jag körde hem.

Igår efter frukosten tog vi med hundarna till skogen och promenerade i två timmar. Det bjöds på sol och alla här hemma ville ut och rastas. Min dröm är ju att bo i skogen, haha. Nej men jag vill ha ett hus på ”landet” där hundarna kan få mer frihet och lugnet är i fokus. Jag kan gärna jobba inne i city men sedan vill jag hem till lugnet. Vi bor redan 15 minuter utanför Stockholms city och just nu får det räcka.

Det är lite taskigt att ansiktet har samma ton som mössan, haha!

Runt hela sjön samlades barnfamiljer som åkte skridskor. Jag har inte åkt skridskor på flera, flera år och kan erkänna att jag blev sugen att ta en vända. Korvgrillningen osade över hela skogen och minnen från barndomen sköljde över än, riktigt mysigt.

På vägen hem mötte vi på denna lilla krabat, en West Highland White Terrier. Jag är uppväxt med samma ras, Milou hette han. Jag var tvungen att fråga om jag fick fota och skicka till mamma, haha.

Sedan åkte vi hem, lagade god mat och bara mös i soffan. Jag älskar hemmakvällar tillsammans med min lilla familj. Denna helg var helt perfekt, som alltid. Igår kväll fastade jag på YouTube och kollade in flera videos där andra fettsugit benen och blev mer och taggad på vad som ska komma skall. Jag är redo, för redo. Nu ska jag sminka på mig för jag kan ha kommit på en ny affärsidé som jag ska iväg och kolla på idag – håll tummarna.

Kommentarer

  1. Christine

    Åååh min första hund var en Westie! ❤️❤️❤️ Underbara!
    Nu har jag ännu en vit hund, en samojedvalp som heter Smilla 😍

  2. Emma

    Hej
    Vilken trevlig dag ni verkar ha haft 💜
    Jag ska snart till frissan, jag har lite problemet har jag märkt att mitt hår brukar vara platt upptill också halva håret ner till topparna blir de som en kulle/utbuktnad som är tjockare än resten. Jag gillar att håret känns fylligt därför brukar jag oftast vilja ha loblängd. Å andra sidan har ja varit me om att mina toppar tunnats ut till den grad att frisyren får ett alldeles för stripigt fall . Stylingen på mitt hår tar en evighet, och oberoende längd har ka behövt stå bra länge för o styla o mecka me tänger o fön för att de ska se bra ut.
    Hur ska jag förklara för frisören så jag kan ha kvar trubbiga toppar me lite liv men att de inte blir den här kulle linjen mitt på.
    Har klassiskt skandinavisk hår fina hårstrån men relativt mkt, något självfall på sina ställen, tunnare hår framtill pga håravfall efter graviditeten. Tack för en kaninblogg mvh/Emma

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"