Min Operation

MIN VECKA


MÖSSA (klick)JACKA (klick)MOBILSKAL (klick)

Hej god kväller favoriter!

Hur mår ni? Det är måndag och det är operationsvecka med allt var det innebär. Jag är nervös, det ska jag inte sticka under stolen med. Men som jag skrev i helgen så är jag taggat-nervös och jag är otroligt lugn med Mats och gänget på Aleris PlastikkirurggruppenDet har tagit många år för mig att ta det här beslutet och känslan är som att äntligen få ta studenten. Konstig jämförelse kanske men det är en längtan tills dagen D tillsammans med en nervkittlande förtjusning på hur känslan kommer vara efteråt. Smärta kommer jag få känna av men jag har förberett mig på alla sätt jag kan, både mentalt och fysiskt. Dagen där jag kan ha jeans som sitter lika bra i midjan som på benen, den dagen vänner.

MÅNDAG:
Idag jobbade jag min sista dag på salongen. Vet ni, jag har fått mer kärlek till att jobba på salongen än någonsin just nu. Jag tycker om mina kunder så mycket och den där känslan att få göra fina hår är mer tillfredsställande än vanligt. Jag avslutade med en underbar kund som ger mig så mycket positiv energi och lyckan att hennes egna hår blivit så mycket friskare på kort tid gjorde mig riktigt glad.

TISDAG:
Jag ska börja morgonen, tidigt med att träffa naprapaten som ska gå igenom min kropp inför operationen. Jag vill få min kropp att känna sig som en forsande damm, blodcirkulationen ska flöda och jag vill få bort alla tänkbara låsningar. Direkt efter ska jag in på LPG för min sista behandling, ska bli riktigt skönt.

Sedan ska jag på två möten. Ja, haha – jag vet inte riktigt hur jag ska säga detta men jag har kommit på en ny affärsidé. Eller poletten har fallit ner och min magkänsla (som jag alltid följer) säger något starkt till mig och jag måste bara undersöka möjligheterna om det ens är möjligt.

På eftermiddagen ska jag förbereda inför onsdag. Jag ska köpa det jag behöver från Apoteket, tvätta och ta fram nya sängkläder, duscha, packa väskan med det jag behöver ha med mig och försöka varva ner.

ONSDAG
07.00 ska jag skriva in mig på kliniken och här ska jag gå in i mitt fokus. Jag vill gärna åka hem på em/kväll om allt går bra men det bestämmer inte jag. Håll alla tummar för mig vänner!

TORSDAG – FREDAG – LÖRDAG – SÖNDAG
Jag bakar ihop dessa dagar för att dom har en sak gemensamt – att göra absolut ingenting. Jag kommer ta det lugnt, lyssna på kroppen och ta varje dag som den kommer. Men att tvingas, som egen företagare att inte göra någonting är underbart hörrnii. Mår jag rätt ok så komma jag krypa på väggarna efter några dagar.

Det blir en annorlunda bloggvecka för mig och hoppas ni har överseende med det ❤️

Kommentarer

  1. Bibbi

    Var inte orolig gjorde detta för 20 år sen gjorde inte speciellt ont alls, jobbigSt var att man skulle ha gördel , men det hade inte jag men det gick bra

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"