Min Operation

Tre dagrar har gått…

Hej bästa ni!

Shit, jag tycker dagarna är så långa och jag vill bara att det ska rulla på snabbare så jag blir bättre och bättre. Idag har mitt mission varit att duscha. Jag kände mig inte fräsch och längtan efter att få tvätta håret har varit lång. Jag tänkte först åka in till salongen och fråga mina kollegor om någon kunde tvätta håret på mig men ni vet: man vill stå där själv och duscha allt på en gång. Efter duschen skulle jag ligga och ”lufta” såren med benen uppe i luften. I samma veva märker jag dessa härliga blåmärken, haha helt galet. Dessa dagar har varit kämpiga, den värsta smärtan sköljer över då och då. Jag får ta dom starkare smärtstillande tabletterna på kvällen/natten för att jag ska kunna sova.

Jag kan fortfarande bara ligga på rygg och jag vaknar då och då på natten och får ont ryggen. Men jag har puffat upp med kuddar kring hela mig och försöker med alla medel göra det bekvämt. Men ska jag vara ärlig så tycker jag det går bättre och bättre för varje dag. Nu har jag lagt om såren, tagit på mig en ny gördel och känner mig nöjd. Nu ska jag vila lite, vänta in till kl 16.00 för att ta sprutan i magen och efter det ska vi åka på en fika hos min bästis med familj. Vill komma ut en liten stund i alla fall, får krupp att bara vara hemma. Jag är så glad att jag valde att göra detta nu vid denna årstid, när det ändå är kallt och mörkt ute. Att mysa ner i soffan ger mig absolut ingen ångest ❤️ Hoppas ni mår bra och att ni får en härlig lördagskväll.

Kommentarer

 1. Cami

  Lite sent nu, men farsk ananas ar jattebra att ata mot blamarken. De forsvinner mycket snabbare da och blir oftast mindre. Krya pa dig.

 2. Camilla

  Hej fina Elin! min vän gjorde liknande operation våren 2018, och hon återanvände det fettet som sögs ut till bröst och bak. Vad bestämde du dig för att göra med 1,5liter, slänga eller spruta in någon annanstans? Det kommer att bli så fint, men läkningen tar tid. Lycka till med allt!

 3. Ani

  Oj jäklar, vilka blåmärken. Kämpa <3
  Måste även tacka så mycket för att du delar med mig, ska göra liknande operation och uppskattar verkligen all info. Tack!!

 4. Annie S

  OMG vilka blåmärken! Kämpa på! Jag roar mig med att pinterest-pinna hårfärger då jag ska till frisören om ett par veckor och är sugen på förändring. Eftersom jag inte vill klippa av mig mitt långa hår som jag älskar så tänker jag att det får bli ny färg.

  1. Elin Johansson

   Tusen tack ❤️
   Åh, det är riktigt kul att dyka ner i Pinterest. Hör med frisören så kommer ni komma fram med något bra som passa dig.
   Kram Elin

 5. Karin

  Min mamma fick bröstförminskning pga ryggproblem & hon såg liknande ut. Helt galet! När det blev gul/lila på henne såg hon ut som att hon blivit överkörd.
  Skönt att det verkar gå bra & framåt.

 6. Anna

  Kämpa väl!!
  De där blåmärkena kommer det ta ett tag för kroppen att ta hand om
  Kram o önskan om en härlig lördag kväll // A

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"