HomeLägenheten

Ny vardagsrum lampa

I samarbete med Sleepo

Hej finisar!

Hur mår ni? Jag mår bara bättre och bättre för varje dag som går. Jag har inte alls lika ont längre och jag börjar smått känna mig SÅ redo för att börja jobba med kunder igen i slutet på nästa vecka. Under min sjukskrivning har jag fått chans att fundera, tänka och planera kommande året här nu. Jag har ett mål detta år, ett stort mål vilket kommer förändra väldigt mycket. Nu talar jag inte om barn, haha utan ett stort steg i min karriär. Jag vill inte ropa hej innan det är klart så jag hoppas allt går ihop så ska jag skriva ut det på direkten. Jag tror allt händer utav en anledning och just denna operation fick mig att lugna ner mig, reflektera och samla ihop tankarna för att starta den nya året. Även om detta inte är smärtsamt men för mig har det varit en positiv smärta fysiskt för att samla ihop mig psykiskt, om ni förstår hur jag menar.

OBS: Jag har en liten överraskning som kommer komma upp imorgon på bloggen. Så bänka er imorgon em/kväll här inne, riktigt spännande.

Men ni som följer mig på IG vet att jag sålde min dunlampa från VITA och det var dags för en ny pjäs att ta plats i vardagsrummet. Jag kollade länge på vilken typ av lampa jag ville ha och här är stjärnan: En Manola lampa i krom (HÄR – KLICK). Jag blev inspirerad utav mina ljusstakar (som jag fortfarande har kvar i fönstren). Förra året handlade allt om mässing men nu har jag mer och mer strävat efter krom, så snyggt tycker jag. Denna lampa finns såklart i olika utföranden så som grå, svart, mässing och guld. Jag såg att Marie Serneholt hade just denna fast i mässig, blev helt såld direkt.

Jag vill också tipsa om en rabatt som finns på Sleepo som ger dig 20% rabatt på hela sortimentet. Ange bara koden HAPPY20 så blir denna din 20% billigare, så passande va. Om en stund ska jag åka till salongen för att A behöver klippa sig och ikväll köper vi hem pizza från Meno Male, bästa pizzan jag ätit. Åh, jag är så glad att jag känner mig så bra och ser fram emot nästa vecka. Hoppas ni får en underbar helg vänner, PUSS!

Kommentarer

  1. Helen

    Supersnygg lampa! 🙂 För mig funkade dock inte rabattkoden, det står Kupongkoden ”HAPPY20” är inte giltig, Men jag kanske missade någon info om giltlighet? Ha en fin dag! Kram

  2. Amanda

    Åh manola lampan är sååå fin! Blev nu ännu mer övertygad om att jag borde slå till!

    Jag kom tänka på en sak, vad hände med din och Celinas podd? Vet inte om du kanske skrivit om det tidigare, jag bara kom tänka på det nu haha.

    Skönt att du mår bättre nu! Kram <3

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"