Style

Suget efter nya kläder

1 HÄR2 HÄR3 HÄR4 HÄR5 HÄR6 HÄR

Hej finisar!

Hur mår ni? Jag börjar få sug efter nya kläder. Jag tror dock det inte handlar om vårkänslor utan mer att jag inte riktigt kan klä på mig vanliga kläder efter OP än och jag är spänd på vad min kropp kommer formas till. Även om ingen märker det på samma sätt som jag gör så längtar jag tills jag får börja träna, forma kroppen och bli ”jag” igen. Jag satt och spanade som tusan för att få lite inspiration.

Den gula klänningen (klick) prövade jag i New York, fattar inte varför jag inte köpte den. Jag älskar klänningar eller blusar med ”v” urringning för jag tycker det är så vackert när man visar nyckelbenen. Jag bodde i en liknande klänning hela sommaren och det var många som frågade mig om den. Just denna finns i en underbar grön färg också.

En annan sak som blivit trendig är den asymmetriska kjolen (klick) vilket jag fick upp ögonen för: även här när jag var i New York. Jag köpte en likande fast i skinn från Top Shop och jag längtar tills jag får använda den. Lika som på bilden ovan (nr:2) tycker jag en blus och ett par klackar är riktigt fint. Eller en t-shirt och ett par sneakers. SER ni Nike sneakers (nummer: 6) – jag fick fnatt när jag såg dom på hemsidan. Ett MÅSTE för mig i vår kan jag lova, aldrig sett något så snyggt.

7 HÄR8 HÄR9 HÄR

ÖNSKE OUTFITS

Ovan här har jag listat outfits som jag alltid kollar på men aldrig köper. Eller klänningen skulle jag lätt klickat hem, bara älskar färgen och att den är ”A” formad – en typisk ”Elin” klänning. Men kjolen (7:an) är ett plagg jag verkligen älskar men eftersom den är ”rak” i formen hade jag aldrig klickat hem den. Men nu, efter OP kanske den skulle sitta bättre på mig – hoppas hoppas. Byxdress (9:an) är ett plagg som jag önskat att jag kunde bära. Dom sitter oftast riktigt bra på överkroppen men för liten över låren. Om detta går vägen så kan jag lägga till önske-oufits till sommaren, spännande.

10 HÄR11 HÄR12 HÄR

Ser ni blusen? Jag är helt kär i den och enligt mig har en en perfekt passform. Älskar alla toppar, blusar som man kan dra åt i midjan. Sedan ser ni hela gröna outfiten? Den själva tröjan finns både i vitt, rosa och gult – för 249 kr är den din (klick). Nej hörrnii, jag blir riktigt sugen på att uppdatera garderoben. Dock har jag enormt mycket kläder och funderade på att starta ett tradera konto eller ha någon typ av ”sale” här på bloggen? Vad tror ni om det? Oftast använder jag en sak en, två gånger och det är onödigt att fina plagg/väskor mm bara ligger i garderoben. Hojta till vad ni tycker!

Kommentarer

 1. Josefin

  Jag gjorde geoförsig en fetttransplantation men bad han ta bort allt vid ridlåren och de skulle han sa göra, jag kanske är svullen så jag inte ser skillnad ännu och inte ett blåmärke. Jag ska ha gördeln dygnet runt i 2veckor och endast dagtid ytterligare 2 veckor. Vilken skillnad mot dig, 3månader😱.

  1. Elin Johansson

   Aha okej, jag förstår. Inga blåmärken? Jag har varit helt svart 😉 haha. Men självklart är det olika från person till person. Min kirurg rekommenderade mig 4v dygnet runt och 4 veckor bara dagtid men jag kommer köra 3 månader för att säkra bästa resultat. Kommer även fortsätta med LPG när blåmärkena är borta. Men hör med din kirurg, han bör kunna svara på alla frågar. Kram Elin

 2. Josefin

  Jag har också gjort op på samma område, min kirurg sa att jag ska undvika fett och kolhydrater i 6v men läste på ett forum att någon fått motsatt råd, sa din kirurg något om maten efter på?

  Du skrev att du såg resultat direkt, på mig syns ingenting än. Tråkigt!

  Tror du man kan byta ut gördeln mot shape in byxor från typ Lindex?

  1. Elin Johansson

   Heeej Josefin!
   Oj, vad svårt. Såklart man ska tänka lite mer på vad man äter i och med första veckorna kan du inte träna och är mer stillasittande än normalt. Jag försöker ha samma balans som vanligt. Jag tror man får känna själv hur man fungerar, jag kan inte jobba utan kolhydrater i mat men jag skippar godis och skit helt. Jag tog bort väldigt mycket och därför kanske jag ser mer, beror helt på hur OP är gjord och vad man har för förväntningar. Hur längesen var det du gjorde din OP?

   Ingen aning, jag ska köra gördeln dygnet runt i 3 månader hade jag tänkt. Även om jag hatar den 😉 haha.

   KRAM

 3. Louise

  Hej Elin!

  Jag har en video idé till dig!! 🙂 Snälla hjälp oss vanliga att förstå vilken frisyr som ”Passar” olika ansiktsformer och hur man ska tänka med hårfärger. Exempelvis, om man en olivfärgad hudton med en svag ”Röd nyans” vilka färger lyter fram ens egna drag / ögonfärg? =)

 4. Lisa

  Hej Elin,

  En fråga gällande hårinpackningsrutinen.

  Har alltid hört o läst att efter en hårinpackning så ska man alltid använda balsam för att ”sluta hårstrået” o därmed bevara all fukt etc. Är detta endast en skröna? Minns att du för några år sedan beskrev din hårvårdsrutin vid inpackning o då nämnde du att du struntar i balsam på slutet.

  Anledningen till min fråga är att jag blev nojjig nu imorse då jag inte kunde avsluta min hårinpackningsrutin med balsam då den var slut. Detta spelar kanske inte då stor roll? Då jag använder hårolja efteråt ändå.

  Tacksam för svar.

  Lisa

 5. Rosie

  Hej Elin kollat dina fina bilder , Duktiga du är så finta frisyrer du gör..
  Mailat en fråga ang hår tacksam om du kan svara på det när du kan.

  Med vänlig hälsning Rosie

 6. Camilla

  Hej, vad mycket fint. Jag läste på Pernilla Wahlgrens blogg igår att hon har gjort en storstädning i sin garderob. Där hon nu länkar till Sellpy och hon har 16 sidor där med beg. kläder. Så det kanske kan vara något för dig när du rensat ut. Vet inte hur det funkar utan jag tänkte bara tipsa 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"