Livsstil

Min perfekta tjejkväll

I samarbete med SMÅ

Hej vänner!

Det är en sak som jag älskar, att bjuda hem vänner på middag. Jag brukade vara en person som föredrog att gå ut och äta på restaurang följt av barhäng. Men på senare år tycker jag hemmakvällar/fester är betydligt roligare och man umgås mer på något vis. Jag har till och med köpt hem flera olika sällskapsspel och vi kan hålla på halva natten med att snacka skit och spela spel. Hur tänker ni på den fronten?
Hemmafester eller klubbhäng?

Men jag tänkte tipsa er om hur min perfekta tjejkväll ser ut!

  1. Jag handlar alltid dagen innan och kan även förbereda en del dagen innan. Jag väljer oftast mat som många tycker om och sånt man kan göra mycket av t.ex tacos, lasagne, kött/kyckling med potatisgratäng, lyxiga pastarätter, egna hamburgare, mexikanskt eller likande. På sommaren är det enklare då kan man kan grilla med lätta tillbehör. Jag skippar oftast förrätter och kör på småplock innan så som ostar, skinkor, små pizzor etc.
  2. Även fast man är hemma vill man klä upp sig. Det bästa är att du slipper skorna och man kan gå och piffa sig när man vill. Vissa gånger säger jag åt tjejerna att komma tidigare så vi kan fixa oss tillsammans, alltid lika mysigt. Man kan byta kläder flera gånger under kvällen om man vill och allt blir lite mer bekvämt.
  3. Jag vill alltid blanda goda drinkar som gästerna får precis innan dom kommer och efter maten. Jag tycker om drinkar som smakar riktigt gott och sött, speciellt på sommaren. Här ovan har jag använt mig utav smaksatt likör från SMÅ, ni känner säkert igen dom. Ena är en melondrink som är himmelsk.

WATERMELON SMÅ GLAM
1 1/2 del vodka
2/3 del SMÅ Sure Melon
2/3 del Lime juice
1/2 del Sprite
6 st mynta blad
En silze vattenmelon (till garnering eller krossad i drinken)
Kub eller krossad is


4. Som jag skrev innan, spel och underhållning. Jag tycker ”Med andra ord”, ”Opassande” ”Förfest spelet” och ”Speak Out” är riktigt roliga. Spel med musik är också roligt och ”Twister” kan vissa gånger vara den bästa.

5. Musik är A&O, mitt tips är att några personer får skicka sina favorit spellistor dagen innan till dig som du kan låta rulla under kvällen. Det mest irriterande är när någon sate ska gå och byta HELA TIDEN. På så sätt får alla som dom vill och det blir frid och fröjd ett tag.

FIZZY SMÅ SHOTS ON FLEEK
Halvt shotglas – SMÅ Sure Bubble Fizz
1 del 7/up
Några droppar citron
Den ska vara ISKALL

Shot som smakar godis är ett enkelt alternativ och jag brukar piffa till den något men SMÅ’s likör har lägre alkoholhalt än normalt vilket gör det enklare att göra flera goda drinkar eller shots.

6. Den bästa känslan på en hemmafest är när middagen är uppäten, det står snacks överallt och sällskapsspelen flödar på rullande band. Musiken blir högre och man vill bara dansa loss till en gammal goding. Antingen traskar man ut i kylan och åker iväg till nattklubben eller så stannar ni kvar och njuter av sällskapet och musiken. Sätt upp en lapp i hissen så inte grannarna störs, tips.

Om man vill testa andra smaker i SMÅ’s sortiment finns det även t.ex äpple, blåbär, jordgubb, twister (isglassen) mfl – ni kan kika in sortimentet HÄR (klick).Kommentarer

  1. Maria

    Hej fina Elin! Hoppas det gick bra på dina första dagar tillbaka på jobbet och att läkningen går bra. Jag är nu också förbi min operation, hade den i torsdags och är nu hemma. Dock använde de lokalbedövning vilket jag inte alls var förbered på så det blev lite tuffare än jag trodde. Fick ta en epidural och fy vad ont det gjorde.. hela processen efteråt var inte heller mysigt utan att säga för mycket. Men det är gjort nu och jag är hemma 🙂 Dock jävligt svullen, när började din svullnad gå ner lite? Känner mig nämligen nästan större pga svullnaden. Sen undrar jag om hur du gör med mat för man vill ju inte lägga på sig direkt igen. Hur ofta åt du? Stora/små portioner? Och hur ofta rörde du dig, är det dåligt att röra sig lite i lägenheten för man blir ju tokig av att bara ligga i soffan eller sängen haha. Stora kramar till dig och tack igen för att du delade med dig och svarade på min fråga för några dagar sedan <3

  2. Emelie

    Väldigt snyggt samarbete, ser verkligen gott ut och väldigt trovärdigt! Gillar att se när influencer gör det lilla extra och har verkligen tänkt igenom presentationen. Bra Elin 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"